• 7508
    tamamen afaki ve geçerliliğini kaybetmiş cümlelerle savunulan taraftar. aynı 'biz çok büyük ülkeyiz, çok kudretliyiz'e benzetiyorum bu 'fikri hür vicdanı hür' taraftar savunmasını. taraftar kendisinin ne olduğunu unuttu. bir güç odaği olarak konumlandırmak istiyor kendini. istediği gitsin, istediği gelsin, hepsi hemen olsun istiyor. herkesi eleştirebiliriz bu değil mesele. bu taraftar artık istemedikleri kişilere mobbing yapıyor resmen ve fikri hür kısmı da şurda direkt taca çıkıyor: bunları iddia eden bile anında aforoz ediliyor.

    sene içinde belhanda'ya dair iyi bir şey dediğin anda ya futboldan anlamadığın ilan ediliyordu entry yoluyla ya mesaj kutun doluyordu. şimdi adamın başlığını açıp okurken utanıyorum. gerekirse bedava gitsin, bir dakika görmek istemiyorumlar havada uçuşuyor. paşama bak, göz zevki bozulmasin diye galatasaray zarara da girsin sıkıntı yok. hayatınıza doğrudan dahli olmayan, sadece futbolu için birinden bu denli nefret etmek bir hastalık arkadaşlar.

    fikri hür'deki 2. cephe arda turan tabi. hasbelkader gelsin artık nolacaksa olsun deyip akpli, fenerbahçeli, trol ilan edilmeyen biri kalmadı sözlükte. adam kitap okuduğu için de bağış yaptığı için de yerden yere sokuluyor ve hepimiz okuyoruz bunları. ben bu gerçeklik karşısında afallıyorum artık. herkes kin ve nefret yarışması yapıyor.

    marcao'nun karısını, falcao'nun karısını, diagne'yi sosyal medyadan taciz ediyorlar. çünkü hep değişim lazım. hep istedikleri olmalı. mariano eyt reis, selcuk pastacı, saracchi çöp, belhanda çöl bilmemnesi, feghouli uyuşuk, onyekuru bencil, diagne psikopat, hoca taktikten ve transferden anlamaz... taraftar? taraftar 10 numara ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın