• 543
    beni ev hayatına iyice alıştıran virüstür.

    çevremdekiler normal hayatlarına döndüler. bana akıl bile veriyorlar "olum ne olacak, çık dışarı yaşa hava ne güzel bak!" diye. ben evdeyim. zaten iş güç de yoktu öncesinde şimdi ise ilginçtir hiçbir şekilde iş aramak da istemiyorum. içimden gelmiyor. cv'imde örümcek ağları var.*

    tanıdıklarım tatillere gitti. kalabalıklara girip işlerini hallediyorlar. bense evde tek başıma temizlik, bulaşık, yemek yapma, film izleme ve bol bol uyuma işleri yapıyorum. çok fena alıştım buna. sonrası iş hayatına dönüşüm çok zor olacak*. bu salgın başlamadan önce yüksek lisans ve konferans katılımım için çalışma hayatıma zaten 2016 yazından beri ara vermiştim. akademik derecemi yükselttim tam iş hayatına yeniden başlayacağım derken salgın başladı. biraz silkelenebilsem cv'mi falan güncelleyip iş aramaya başlayacağım. ilk olarak da burada galatasaray sözlük iş ağı başlığına yazacağım*.

    iş demişken aklınızda bulunsun reklamcı-grafik tasarımcı ve yönetim bilişim sistemleri uzmanı olarak iş seçeneklerim mevcut. bunların bütünleşik şekilde uygulanmasında da varım*. grafik tasarım işleri için freelancer lazımsa bana ulaşabilirsiniz. 3d, 2d, animasyon, video ne lazımsa bana ulaşabilirsiniz zamanım bol*. belki ufak tefek de olsa bu sıralar bir şeyler kazanabilirim.

    gülüp durduğuma bakmayın sinirden ve sıkıntıdan bunlar hep.

    hayat eve sığar uygulamasından haritayı kontrol ediyorum sık sık. bir aralar ne güzel olduğum bölgedeki renkli şekiller gitmiş tertemiz olmuştu harita. son zamanlarda yoğunluk ciddi şekilde artmaya başladı. ben evdeyim hep. alışverişimi de çoğunlukla carrefour ve migros'un online sitelerinden yapıyorum ve gelenleri de kafayı yemiş gibi temizliyorum. bence olması gereken bu. insanların rahatlığını görünce ben mi delirdim acaba diye düşünmüyor değilim. kimin doğrusunu yaptığını da zaman gösterecek. umarım ben yanlışını yapıyorumdur da benden farklı yapanlar sağlık sorunları yaşamaz.

    herkese sağlıklı günler dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın