• 24669
    8 yabancı olayı bizi oldukça zorlayacak. umarım muslera'nın türk pasaportu alıp yerli statüde oynama şans olur. anladığım kadarıyla yedeği de volkan babacan olacak gibi duruyor. okan kocuk da üçüncü kaleci olacak ya da kiralanacak.

    muslera (volkan)

    elabdellaoui--luyindama--marcao--sarachi

    seri (mendy)--lemina

    emre kılınç--emre akbaba--henry (trezeguet)

    falcao

    bu işin oluru bu gibi duruyor. okan kocuk, taylan, ömer, süleyman luş, donk, adem, linnes, emin, oğulcan, yunus, ali yavuz ve maalesef arda da garanti yedekler. kaan ayhan ve kenan karaman'ı da kadroya katabilirsek bence gayet dengeli bir kadromuz oluyor. evet bu takımda falcao dışında yıldız oyuncu yok. lider oyuncu eksiği olduğu da doğru. ancak yabancı sınırı bizi buna zorluyor.

    henry'yi çok seviyorum ben. acayip bir tehdit adam. inanılmaz süratli ve güçlü. gol vuruşları ve son tercihleri sıkıntılı. ama zaten olmasa bizim takımda olamaz. hocayı ve takımı da seviyor. diğer taraftan trezeguet ise daha yıldız bir oyuncu. gol vuruşu, asisti, uzaktan şutu, gerektiğinde frikik'i, adam geçmesi, her şey var. henry kadar olmasa da süratli bir oyuncu. açıkçası henry'nin fener tarafından kiralanmayacağına emin olsam trezeguet'yi tercih edebilirdim.

    umarım gidenler bir an önce gider de en azından ilk 11'miz ilk kamptan itibaren birlikte çalışma fırsatı bulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın