• 1603
    öncelikle, sosyal medyada kendisine hakaret edenlere karşı yasal yollara başvuracak olması en doğal hakkı. ne olursa olsun kişilik haklarına saldırıyı tasvip etmiyorum. özellikle ekşi sözlük ve twitter gibi nefret suçunun kalesi platformlarda bu tarz hareketlere sıkça rastlanıyor.

    https://twitter.com/...237249647128576?s=21

    gelgelelim sözlükle ilgili yazdıklarına; kendisi de esasında bir sözlük yazarı olmasına rağmen galatasaray sözlük’ü diğer platformlarla aynı kefeye koymasını yakıştıramadım. burada rakiplere bile hakarete izin verilmiyor. şikayet edildiğinde siliniyor ve yazarı pilot oluyor. bunu bildiği halde tweetinin altına yazan iki kişinin gazına gelmesini kendisine yakıştırmıyorum. hakaret varsa zaten siliniyor, suç varsa yasal hakkını kullanabilir; fakat eleştiriye gelemiyorsa gerçekten çok yazık. hele bana karşı orada bir nefret var demesi komik. eleştiren olduğu gibi çokça takdir eden de var. hiç hoş olmamış bu genellemesi. kendisiyle ilgili zamanımda yazdıklarım duruyor. hayır bir de twitter’da kendisini gazlayan kişilerin profillerine baktım galatasaray futbolcusuna bile küfür etmişler.

    yani ekşi sözlük’te kendisine yazılan bir hakaretten dolayı twitter’da iki kişinin gazına gelip galatasaray sözlük’ü de genellemesi olmamış. umarım hatasının farkına varır.

    kendisini dinleyen ve savunan biri olarak dilediğim gibi de eleştirebilirim. bu da benim en doğal hakkım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın