• 1596
    kendisine hakaret edilmesi açısından yaptığı yorum mantıksız olan günümüz spor yorumcusudur. öncelikle, sosyal medyada hakaretin önünü almak çok güç, bizim gibi ülkelerde ceza ödeme korkusu nedeni ile insanlar kendilerini tutabilirler ama hakaret etmeden de - doğru dil kullanımı ile - çok ağır şeyler söylenebilir bunun hakkında ne yapabilir ki...
    ayrıca twitter’ da belirttiği şekilde aktarırsak, sözlüğümüz hakkında “ yüz yüze olsak alt dudağıma yapışacaklar diye korkuyorum “ şeklinde cümlesi de hiç hoş olmamış “ yorumcudur “ ve twitter’ deki gönderilerine bakıldığında yorum yapan tipleri görünce, sözlükteki duruma içerlemesi çok normal aslında!
    sözlüğümüz birçok açıdan eleştirilebilir ama futbol özelinde ülke ortalamasının üzerinde olan bir seviye vardır ve hakaret olmadığı sürece herkes birbirini eleştirir, zaten eleştiriyoruz da. sırası ile hepsini saymasam da çok bilgili renktaşlarımız var, adam bir gönderi giriyor bir analiz yapıyor “ çok değerli, ben biliyorum, siz bilmiyorsunuz “ uğur karakullukçu bey asla yanına yaklaşamaz ama o da eleştiriliyor kimse de demiyor ki neden böyle...
    uğur karakullukçu bey’ in sorunu tıpkı türkiye’nin genelinde olduğu gibi, hakaretten önce kendisinin kabul edilmemesi, “ linçlemek, alt dudağa yapışmak gibi “ kavramlarla yaklaşmak ya da benim daha çok takipçim var diyerek özgürce istediğini demek hakikati değiştirmez ki. kendisinin yaptığı doğru yorumlar da yersiz yorumlar da ayranım dökülmesin yolum kapanmasın tarzı yorumlar da gayet iyi anlaşılarak eleştiriliyor burada. kendisine hakaret edenler hakkında yapılan yorumlardan sonra sözlüğümüz hakkındaki yorumu araya iliştirmesi zaten durumun özeti; beni orada çok eleştiriyorlar ama bilmiyorlar bilmiyorlar... kendisi de burada yazarlık yaptı, kendisine sözlüğümüz hakkında yapılan yoruma “ arkadaşlar galatasaray sözlük bizim taraftar sözlüğümüzdür, oradaki eleştiriler ile hakaret eden insanları aynı tartışmada anmak doğru olmaz, evet orada çok eleştiriliyorum ama herkes galatasaray ve galatasaray ile ilgili olan her şey için en iyisini istiyor bu nedenle fikir ayrılıkları yaşanması normal “ deseydi eğer derdim ki adam hem gazetecilik becerilerini geliştirmiş hem de sözlük ruhunu unutmamış, helal olsun.
    mevcut durumda twitter fenomensevenleri ile bolca etkileşimde bulunabilir, bizim kimsenin alt dudağında gözümüz yok, hakaret ile hiç işimiz de yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın