• 24428
    öncelikle inancım ve isteğim takımın şampiyonluk ipini göğüslemesini istiyor. diyelim ki olamadık ve hatta şampiyonlar ligi biletini de kazanamadık.
    2019-2020 sezonunda ödediğimiz maaş üzerinden bakarsak gelecek sezon şampiyonlar liginde olmamak bizi zorlayacaktır ama eğer doğru planlama yaparsak düşecek maaş ödemesi ve gelecek bonservislerle eksiyi artıya çevirebiliriz.
    sözlemesi bitecek olan donk, andone, seri, lemina, mariano, yuto, selçuk inan ve onyekuru için ödediğimiz maaş toplamı kabaca 15 milyon euro yapıyor.
    ayrıca yolları ayırmamız gereken belhanda, feghouli, diagne, babel, maicon için 2020-2021 sezonunda ödemeye taahhüt ettiğimiz garanti ücret kabaca 14 milyon euro yapıyor.
    yani bu arkadaşlarla vedalaştığımızda yaklaşık 30 milyon euro maaş artısına geçmiş oluyoruz.
    maicon, belhanda ve telles üçlüsünden en 10 milyon euro kesin gelecektir.
    geriye babel, feghouli ve diagne 3'lüsünü elden çıkarmak kalıyor. en kötüsünü düşünerek oradan da 12 m euro gelir kazansak, toplam 52 milyon euroluk bir bütçe oluşuyor.
    tabii daha takımdan ayrılması gereken şener, ahmet ve jimmy(büyük hayal kırıklığı) gibi oyuncuları saymadım.
    bizi bu operasyonda zorlayacak tek şey babel, feghouli ve diagne 3'lüsünü satmak olacaktır.
    donk ile ne kadar ücrete anlaşılır, onyekuru ve lemina'nın bonservisi alınabilir mi, mert hakan ve emre kılınç'a ne kadar maaş verilir. bunlar artık hoca ve yönetimin karar vereceği şeylerdir.

    (bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın