• 402
    göreli baya oldu bu rüyayı, anlatmak bugüne kısmetmiş. şöyle ki:

    rüyamda galatasaray ile fenerbahçe şampiyonlar liginde final oynuyorlar. düşünebiliyor musunuz? iki ispanyol, iki ingiliz, iki alman, iki italyan takımı değil; iki türk takımı final oynuyor.

    galatasaray ile fenerbahçe şampiyonlar ligi finali oynarken; aynı anda da uefa kupası finali oynanıyor ve orada da beşiktaş ile sheffield united oynuyor. ilginç olan; iki kupa finalinin aynı anda oynanması ve sheffield united takımının benim rüyamın içine kadar girmesi...

    devam edelim; galatasaray-fenerbahçe finalini izliyorum ben, maç 80. dakikaya kadar 0-0 gidiyor. ben bu sırada bilgisayarımdan fifa oyununu açıyorum ve aynı maçı simülasyon olarak oynatıyorum. fifa'da oynanan maçı fenerbahçe 4-1 kazanıyor. ben onu gerçek zannediyorum ve üzülüyorum. adamlara bak ya, şampiyonlar ligi şampiyonu oldular, avrupa'nın en büyüğü oldular, hadi baskette olmuşlardı tamam ama futbolda da oldular, diye düşünüp kahroluyorum.

    ancak rüyanın devamında televizyona bakıyorum ve haberlerde, maçın aslında 4-1 fener galibiyetiyle bitmediğini, galatasaray'ın son dakikalarda bulduğu golle 1-0 kazandığını öğreniyorum. golü de ryan babel atmış. ben bu rüyayı gördüğümde babel bizdeydi hala.

    babel'in attığı golle fenerbahçe'yi 1-0 yenip şampiyonlar ligi şampiyonu oluyoruz. kupayı kaldırma görüntülerini televizyondan izliyorum. yine rüyanın ilginç taraflarından biri de, kaldırdığımız şampiyonlar ligi kupası gerçekteki kupa değil, farklı bir kupa.

    böyle bir rüyadır efendim, galiba üstüm açık yattım o gece. umarım bir gün gerçek olur :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın