• 446
    günlerdir yazayim mi, yazmayim mi diye dü$ünüyorum. zira mainstream'in aksine bir görü$ berlittiginizde hemen linç ediliyorsunuz. ister katilin, ister katilmayan, isterseniz de linç edin. ancak bir kez okuyun, ara$tirin. uzun bir yazi olmayacak.

    korku ve panik (1):
    öncelikle ortada bir virüs var. evet. ancak bu virüs 2009 yilinda etkisini gösteren domuz gribi kadar bile tehlikeli degil. basit bir dille $öyle anlatmaya çali$ayim:

    100 ki$i enfekte olmu$
    10 test yapilmi$
    10 ki$iden 2si ölmü$
    ölüm orani %20
    peki o test edilmeyen 90 ki$iye nerede?
    ölen ki$ilerin bir kismi farkli hastaliklardan ölüyorlar ve kayitlara korona olarak geçiyorlar. genoa'li italyan (matteo bassetti) doktoru izlemenizi tavisiye ederim. ara$tirisaniz bulursunuz.

    komplo teorisyeni degilim, sadece büyük resme bakmaya çali$iyorum. varsayimlar üzerine degil, somut delillere dayanarak puzzle'i tamamlamaya çali$iyorum. puzzle'i asla tamamlayamayacagimi biliyorum fakat birilerinin gözüme sokmaya çali$tiklari resimlerden yüz çevirip, kendi resmimi çizmeye çal$iyorum.

    biyolojik sava$lar (2):
    çin bu sentetik virüsü a$isi ile birlikte kendi labaratuvarlarinda olu$turdu. hazirlikli idi. örnegin virüs pekin ve shangai'a siçramadi. çin borsasi iflas emedi. kisa sürede hastaneler in$a ettiler. bilinçli, programli ilerlediler ve tüm dünyaya bakin nasilde virüsle ba$a çiktik mesaji verdiler. asil amaçlari dünya piyasasini çökerterek petrolün fiyatini dü$ürmekti ve bunu ba$ardilar. ayriyeten farkinda iseniz kuzey kore ve rusya'ya siçramadi hastalik. it, iti isirmiyor anlayacaginiz.

    qiao liang ve wang xiangsui'nin unrestricted warfare: china's master plan to destroy america kitabin bir göz atin:
    https://www.amazon.com/...merica/dp/1626543054

    kim bunlar, amaçlari ne (3):
    temel hedef dünya nüfusunu 500milyona dü$ürmek. sonrasinda altina endeksli olmayan dijital para.
    georgia guidestones'daki yazitlara bakin.
    denver havalimanini biraz ara$tirin.
    çin dedim fakat bunlar çini de ellerinde tutuyorlar. mao'yu çinin ba$ina musallat eden ki$iler bunlar ve dünya üzerinde 40a yakin aile. içlerinde rotschildler, rockfellerlar, bill gatesler ve buffetlar var. dünya saglik örgütünün en büyük finansörleri. bun insanlar ülkeleri kullaniyorlar.

    yakin gelecek (4):
    çin (saydigim ki$ilerin destegi ile) dünya devi olmada 1 adim daha önce çikacak. avrupa birligi büyük darbe alacak. italyanlar zaten iflas bayragini çektiler, sirada ispanya ve yunanistan var. ingilizler ayrildi. avrupa birbirine dü$erse $a$irmam.

    tavsiye:
    ekranlarda çikan ölüm oranlarini çok ciddiye almayin, mümkünse takp etmeyin. bir sayfa hazirlami$lar, ülkelere göre dünya üzerinde ne kadar enfekte olan insan var, kaçi öldü falan filan. bu sayilara aldanip manipüle olmayin. mevsimlik gripten farki yok. $u an tahmin edilenden çok daha fazla insan enfekte olmu$ durumda. ölü, enfekte sayisina aldanip manipüle olmayin.

    ancak bir gerçek var. virüs ya$li ve bagi$iklik sistemi zayif yani zaten bazi agir hastaliklarla (kanser, bögrek, akciger yetmezligi vs.) mücadele etmek zorunda olan insanlar üzerinde çok daha etkili. fakat bu grip içinde geçerli. ü$enmeyin, dünya üzerinde her yil basit bir gripten ölen insanlarin sayisini ara$tirin.

    son olarak evde kalip kalmama konusunda kararsizim. ben $ahsen i$ime gidip geliyorum ve herhangi bir önlem de almiyorum. sadece insanlara mesafeli duruyorum. sebebi aktif bir ta$iyici olabilme potansiyelim. benim yüzümden agir hastaligi olan insanlarin ve ya$lilarin ölmesini istemiyorum.

    ayik olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın