• 214
    https://www.youtube.com/watch?v=v80lTnrwawc

    https://www.youtube.com/...mAuVfHm00&t=312s

    şöyle insanlar sebebiyle acilen sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin elzem olduğu bela virüstür. malesef sayıları da gözlemlerim sonucunda hiç ama hiç az değil ve bir çoğu bana bir şey olmaz havasında.

    dün akşam bizim burda ucuz ürün satan bir toptan marketin önünden geçtim cafeterya ve türevi mekanların kapatılması kararının hemen sonrasıydı

    marketin otoparkı dolup taştığı gibi insanlar kaldırımlara hatta park eden araçların arkasına bile park etmiş kalabalıkta hunharca ürün stokluyordu "kalabalığa girilmemesi" uyarılarına inat.

    bu gün iş yerime giderken açık olan börekçi, pastane gibi mekanların önünden geçtim hala hiçte 1 metre aralığın olmadığı masalarda oturan bir yığın insan var, hala hastalık yokmuşçasına hareket eden insanlar hala çoğunlukta.

    yanlış biliyor olabilirim ama bu pislik virüsün gripten dahi daha hızlı yayıldığı gerçekken insanların halen bu rahatlık içersinde olması inanılır gibi değil. urfa'daki "karara inat biz camiye gideceğiz, allahın evine virüs girmez" kafasına hiç gelmiyorum bile.

    hala önlemleri sallamayan insanlara inat ilerleyen zamanlarda sokağa çıkma yasağının geleceğini düşünüyorum. umarım bu belayı en az kayıpla atlatırız.

    edit: yeni linkler eklendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın