• 87
    bu oyunu yıllardır oynarım, 2013'ten beri de hep orijinal aldım. yalnız bir türlü tuttuğum takım galatasarayla uzun süreli kariyer yapamadım. sanırım gerçekçilik takıntım var. galatasaray'ı sanal alemde, başka oyuncularla görmeyi pek sevmiyorum. yalnız fm 2020'de, gelen devre arası güncellemesi sonrası bu takıntımı yenmek adına bir galatasaray kariyeri yapayım dedim. oyunu oynayanlar bilir, özellikle maddi olarak şartları zorlar, akıllı transferler yaparsanız en fazla 2 sezon sonra rakipsiz oluyorsunuz. buna dikkat ederek, ffp hep varmış gibi denk bütçeler oluşturararak ilerlemeyi kafama koymuştum. yine de makas açıldı tabi bir yerden sonra. şu an 2022-23 sezonundayım. avrupa'da pek başarım yok. sürekli taktik değiştiriyorum sıkılmamak için. en son 4-4-2 denemeye karar verdim mesela. kadroya da pek uygun olmamasına rağmen.

    ajax ile şampiyonlar liginde grup aşaması 6.maçını oynuyorduk. kazanan çıkacaktı, ilginç bir skor ortaya çıktı.

    https://gss.gs/Pzv.png

    dediğim gibi 4-4-2 dizdim. ilk başlarda 4-3-3'le oynuyordum. normalde sol kenarda lukebakio var. sakatlık nedeniyle emre kılınç oynadı bu maç.

    https://gss.gs/RTp.png

    kariyer istatistiklerim de şöyle. öyle çok para harcamayayım kafasındaydım ama irfanla sörloth'u görünce dayanamadım aldım. al - sat dengesinde bir miktar açık oldu, onu da devre arası satış yaparak tamamlamayı düşünüyorum. transfer listemi genelde satılık listesine konan büyük takım oyuncuları oluşturuyor. veya bedavaya alıp, 1 sezon sonra satarak bütçe yaratmak adına transferler yapıyorum. onyekuru ile sarrachi'nin bonservislerini de ilginç bir şekilde aldım. malum kiralık oynuyorlar. anlaşmaları bitince yokladım, alamadım. 1 sene mevcut takımlarında kalıp, forma şansı bulamayınca değerleri iyice düştü. onyekuru'yu 3 milyona, sarrachi'yi ise 9 milyona kalıcı olarak kadroya kattım. şimdilik altyapı oyuncularından sadece süleyman luş ve ali yavuz rotasyona girdi. yunus, atalay gibi arkadaşları da dahil etmek şart ama.

    https://gss.gs/FFF.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın