• 24216
    ilk 16 haftada 24 puan toplayan takım son 9 haftada 25 puan toplamış.

    son 9 haftada 26 gol atıp, 6 gol yemiş. takım zaten sezon başından şu oyunu oynasaydı, şimdiye şampiyonluk çoktan belli olmuş, ikincinin kim olduğu tartışılıyordu.

    önde basıp hızlı hucumlarla çıkma oyun planını benimseyen sivasspor son oynanan 8 mart 2020 sivasspor galatasaray maçı nda son 20 dakika 11 kişi ile defans yapmak zorunda kaldı. galatasaray'ın bu kadrosuna ilerde hızlı şok pres uygulamak pek mümkün değil, dün bunu test ettiğimiz maç oldu. ki dün oldukça kötü zemine rağmen bunu test ettik, orada bile başarıyla kırabildik.

    bu takımın eksiği şu aşamada uzaktan şut tehdidi, serbest vuruş tehdidi, ceza sahası çerçevesinde falcao'yu topla buluşturamama, oyun sete dönüşünce atak bitirememe gibi sorunlar görünüyor şu aşamada. bunlar dünkü güçlü oyuna daha da güç katacaktır.

    açıkçası fatih terim'in 4. döneminde oynattığı futbolu düşünürsek en yüksek seviyesine dün çıktığımızı düşünüyorum. 2017-2018 futbol sezonu dahil, dünkü oyunun çok daha bilinçli ve güven veren bir oyun olduğunu düşünüyorum. şimdi bunun da üstüne çıkma vakti geldi. uzun zaman aradan sonra bir şampiyon gibi oynayan takım gördüm sahada.

    umarım eksik olan tacı da tamamlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın