resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 3332
    öncelikle mustafa cengiz artık idari ve mali ibrasızlık tuzağına düşmeyecektir. şu anda genel kurul üyelerinin büyük çoğunluğu bu yönetimi desteklemektedir ve destekleyecektir hundan eminim. lisecilerin beklentisi boş. mali genel kurulda ilk seçim divan başkanlığında olacak ve göreceksiniz ki yönetimin, dolayısıyla mustafa cengiz’in adayı açık ara kazanacaktır.

    galatasaray’da seçim 2021 yılında olağan seçim şeklinde olacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın. önümüzdeki mart ayında yapılacak mali genel kurulda da yönetim idari ve mali açıdan ibra olacaktır ve tüm davalar da konusuz kalacaktır. (idari ibrasızlık diye bir şey olmamasına rağmen hala tüzükte kütük gibi durduğundan dolayı idari ve mali ibra oylaması birlikte yapılacaktır)

    2021 yılında yapılacak olağan genel kurulda da mustafa cengiz bir kez daha başkan seçilecektir. ancak bu son üç yılı olacaktır ve görevi bir arkadaşına devredecektir. fatih terim’in başkan olması gerektiğini ilk kez dillendiren ve isteyen bir yazar olarak, anlamsız ve gereksiz arda turan ısrarı nedeniyle artık başkan olma şansını kaybettiğini düşünüyorum. ancak önümüzdeki dört buçuk yılda kendisini affettirecek müthiş başarılar elde ederse (özellikle avrupa’da) arda barajını aşıp başkan seçilebilir.

    yanına çok bilgili bir yardımcı almak kaydıyla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın