resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 3261
    galatasaray’da transfer yapmayi kolay sananlarin elestirdigi baskanimiz. ffp kiskacinda olan, iki yakasi yillardir bir araya gelmeyen kulupte nzonzi, andone, luyi, seri, falcao, lemina, babel gibi adamlara forma giydirmistir. forvet alamadi diye elestirildigi 6 aylik kisimda parasiz kuluple yapabilecegi cok da bir sey yoktur zaten. alabilecekleri birkac isim icin de terim -hakli olarak- bunlari alacaginiza almayin demistir. diagne ise aslinda alir satariz transferiydi. simdilik patlak gozukuyor. ozan gitmeseydi alamazdik da. almasak para elimizde kalacakti(komik ama gercek) adama o kadar sovduk ona ragmen belcikanin en buyuk kulubu bu 2 adam icin birbirine girdi sene basinda. kadro disi kalmasi ise maalesef rezalet. ama bunda da yonetimin sucu yok yahu.

    gelelim bu seneki stoper konusuna. parayi falan geciyorum yabanci kontenjanimiz olmadigi icin zaten alabilecegimiz sadece turk stoperler var. birisi bana takimda gormek istedigi alinabilecek bir adet turk stoper yazabilir mi? merih, kaan, mert, caglar falan demezsiniz sanirim. para yok zaten kimi alacakti?

    elestirilemez degildir tabii ki elestirilecek. anlattigim olaylarda bile yanlislari olan kisimlar var. ancak her seye ragmen cok iyi yonettiler. her seyi gectim su arda olayinda bile terimin gereksiz triplerini -biraz da alttan almis olsalar da- cok iyi yonettiler. terim galatasaray baskanina laf etti, yetmedi yonetimde baskan baskan yardimcisi ve bir yoneticiyi biriniz kostebek diyerek hedef gosterdi. bunlari sineye cekecek baskan kolay kolay turk kuluplerinde cikmaz. adam resmen galatasarayda sorun cikmasin diye kendini yok saydi. siz hala burada sallamaya devam edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın