resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 3197
    galatasaray tarihinin en çok saldırılan başkanı. dört bir koldan kuşatma altında ama oldukça akıllı hareket ederek konumunu koruyor. dursun bile bu kadar saldırıya uğramadı çünkü arkasında liseciler vardı. bizi iflasın eşiğine getirmesine rağmen o ibra edildi ama mustafa cengiz ibra edilmedi.

    dört koldan saldırı altında evet. bunların ilki ve en tehlikelisi liseciler. başkanı bir an önce devirmek için her yolu deniyorlar. en ufak bir problemde cengiz’e saldırıyorlar. sözlükte bile elemanları var. bugün kendi kulüplerinin menfaatlerini korumak için cengiz ve ali koç karşı karşıya gelse ali koç’u desteklerler. abartmıyorum galatasaray şampiyon olmasın da cengiz koltuğu bıraksın diye çırpınanları bile vardır.

    federasyon ve medya tarafından saldırı altında evet. en ufak bir şeyde hemen cezayı kesiyor veya haber yapıyorlar. fatih terim’i göndermiyor diye zaten ateş üstünde. lemina olayında cengiz’e demediğini bırakmadı malum medya.

    fatih terim cephesi: fatih terim başkanın otoritesini sarsacak tonla şey yaptı ve yapmaya devam ediyor. ama bilmiyor ki liseci bir başkan geldiğinde ilk fırsatta kendisini göndereceğini. hoca başkana gerçekten ayıp ediyor. şampiyonluk kutlamasında cengiz terim’e 5 yıllık sözleşmeyi imzalatırken ne kadar da heyecanlıydı. ama boşverin. hocanın gözünde hastaneyi silahla basan arda, başkandan daha önemli.

    17 kulüp cephesi var bir de. bunları en sona yazdım ki gözümüzdeki değerleri anlaşılsın. efendim bunlar mustafa cengiz başkanlığındaki galatasaray’a karşı bildiri mi yayınlamadılar, yöneticisine şeref tribününde yumruk mu atmadılar, kendi aralarında reklam anlaşmaları yoluyla al gülüm ver gülüm transfer mi yapmadılar?

    sözün özü başkan galatasaray için çok önemlidir. onun otoritesini kendi teknik direktörü sarsarsa 17 kulüp, federasyon, medya, liseciler neler yapmaz? arda olayında mustafa cengiz sonuna kadar haklıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın