resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9497
    şimdi ben, ciddi anlamda ünal aysal'dan nefret ediyorum. hep bu minvalde entrylerimi gördünüz bugüne kadar.

    ama aslında işin aslı çok basit, ne ünal aysal haklıydı ne fatih terim. zira bu karakterler özel karakterler. öyle özel sektör profesyonelliğinde iş yönetemezsiniz bu adamlarla.

    mesela türkiye'nin en başarılı reklamcılarından biri serdar erener'dir. herkes bu adamla çalışmak ister, ama dışardan bakınca adamın giyim tarzının falan profesyonel modellemelere uymadığını görürsünüz. bu durumda bir patron rahatlıkla çıkıp, serdar erener gömlek giymeden toplantıya gelmiş, bu ne rahatlık deyip kovabilir adamı. haklı mı? değil abi işte. o adam özel bir adam, o adamla çalışacaksan bazı durumlara katlanacaksın.

    şimdi ünal aysal - fatih terim olayında gücün bulunduğu yeri tersine döndürelim. eğer işten çıkarma gücü fatih terim'de olsaydı, hoca da ünal aysal'ı kovardı, ve o da hata yapmış olurdu.

    çünkü aslında fatih terim de, ünal aysal da özel karakterler. yakalanmışken kaçırılmayacak fırsatlar. güç ünal aysal'ın elinde olduğu için o kovdu fatih terim'i. ve bana kalırsa galatasaray'ın minimum 10 yılını çöpe attı.

    ben kendisini bu yüzden sevemiyorum. tersi olsa fatih terim'i sevemezdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın