• 93
    mustafa cengiz başkanlığı önderliğinde yapılandırılan mali yönetim, kendi özkaynaklarımızdan yüzde yüz artış elde edip, mali yükümlülükleri olan taşınmazlarımızın üzerindeki engelleri de günümüzde tamamen ortadan kaldırmıştır.

    2017 döneminde özkaynaklarımız üzerindeki bütçe açığımız eksi 608 milyon tl iken mustafa cengiz döneminde kısa bir zaman içinde 313 milyon tl'ye kadar gerilemiş olup, yeni yaratılan kaynaklarla beraber 2018 yılı başında da kar elde etme düzeyine geldiğimiz açıklanmıştır.

    2017-2018 yılları arasında kpmg küresel spor danışmanlığı bölümü tarafından değerlendirilen mali verilerde ise büyük avrupa kulüplerine rol model olabilecek bir galatasaray görüyoruz, bu başarı sadece 20 ocak 2018 tarihinden, yılın sonuna kadar olan kısa bir süreçte gelişiyor.

    http://www.diken.com.tr/...-19la-avrupa-lideri/

    2018 yılı haziran döneminde finansal fair play bünyesinde uefa ile olan görüşmelerimiz, mali yapılandırmayla birlikte bize daha fazla zaman kazandırdı.

    https://www.galatasaray.org/...irma-anlasmasi/39821

    mali tablo üzerinde kazanılan sürelerin ve yapılan anlaşmaların ne kadar akıllıca olduğunu 2019-2020 dönemindeki açıklamalarla anlayabiliyoruz. mali açıdan kafalardaki soru işaretlerini gidermiş bir yönetim anlayışımızın olduğunu detaylı bir şekilde kendi ağızlarından dinliyoruz. mali olarak üzerlerine düşenin en iyisini yaptıklarından kuşkum şu güne kadar hiç olmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın