resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23458
    muslera
    nagatomo
    marcao
    luyindama
    mariano
    linnes
    saracchi
    lemina
    seri
    nzonzi
    donk
    henry
    falcao
    babel
    belhanda
    feghouli
    andone
    diagne

    toplamda 18 tane yabancı oyuncumuz var ve toplam maaşları 60+ geçiriyordur. diagne'nin maaşını da biz ödüyoruz bu arada onu kiralama bedeli olarak gösterdik sadece.

    fatih hocayı eleştirilmesi gereken noktalardan birisi de bu. görevi transfer yapmak değil veya transferlerin maaş bütçesini kontrol falan değil ama sen galatasaraylısın. herkes kadar hatta herkesden çok galatasaray'ı düşünmek zorundasın. bu kadar adamı takıma toplamak %51 yönetimse 49% sensin. %1'i yönetimde olmadığın ama yönetim kadar etkin olmandan veriyorum. ffp ile açıklanamaz bu. transfer yapmak için transfer yapmışız görünen bu ve bunların %70'ini ne taraftar ne hoca nede yönetim istiyor.

    listede kendisinin almadığı oyuncular da var ama satılacağı zaman sattırmayan da kendisi o yüzden sakın o listede kendisinin almadığı oyuncular diye yazılmasın bu durumun farkındaydı hoca.

    bu saatten sonra hocalığı bıraktığı anda başkanlıktır yeri fatih hocanın. galatasaray'ı sadece sahada düşünmemesi gerekiyor artık. başkan olacağı zaman alacağı galatasaray'ı da düşünmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın