resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2951
    kendisinin arda turan transferi spekülasyonlarını net bir şekilde bitirmesini, kimi taraftarlarımızın olmayan şeyler üzerinden fatih terim'e laf sokma fırsatı olarak değerlendirdiği başkanımız. "başkan hocaya laf soktu" diyerek başkanın arkasına saklanıp kendileri hocaya laf sokma peşinde olarak görüyorum bu taraftarlarımızı.

    bildiğim kadarıyla ne fatih terim net şekilde arda turan'ı istedi, ne başkanımızın hocamızın sözünü kullanmasının hocaya laf sokma olduğunu gösteren başka bir ifadesi var sözlerinin devamında, ne de hocamızın takımı yaşlı oyuncularla doldurma gibi bir politikası var, ki zaten hoca o sözü ederek yönetimi yaşlı oyuncular aldığı için eleştirmişti.

    eğer bu "ne, ne, ne de..." kalıbıyla olmadığını düşündüğümü ifade ettiğim şeyler gerçekte varsa, o zaman kendilerine kızdığım taraftarlarımızdan özür dilemesini de bilirim.

    düzeltme: yazım yanlışları ve ifade bozukluğu.

    düzeltme 2: bu entry'de 'başkanın bu sözleri ile hocaya laf soktuğu' düşüncesini dile getiren yazarların hepsini fatih terim'e laf sokma fırsatı peşinde diye genellemiş olduğumu gördüm. başkanın hocaya laf soktuğunu düşünen ama eski entry'lerinde kendisinin hocayı sevdiği görülen ve dolayısıyla hocaya laf sokma derdinde olmayan tüm yazarlardan, başta bir galatasaray tutkunu olmak üzere, böyle genelleyici bir ifade ile onları olmadıkları gibi göstermiş olduğum için özür dilerim.

    öte yandan, entry'nin içeriğindeki taraftarlarımızın bazılarının fatih terim'e laf sokmak için fırsat kolladığı ve başkanın sözlerini böyle değerlendirdiği ana düşüncemi korumaya devam ettiğim taraftarlarımız da mevcut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın