• 88
    galatasaray'ın türkiye içerisindeki en büyük rakibidir özellikle demirören liderliğinde başlayan ve nihat özdemir yönetimiyle son derece rahatsız edici boyutlara gelen federasyonun galatasaray düşmanlığı net bir şekilde "organize ve profesyonel" bir kötülüktür.

    bu çirkinlik de artık göz göre göre yapılmaktadır. örneğin her şeyin besbelli ortaya çıktığı var görüntülerinde bile ligimizde şaibe yapılabilmektedir. federasyon çıkıp yine göz göre göre galatasaray'a karşı kural alabilir rakiplerini de rahatlatacak ellerini güçlendirecek değişiklikler yapabilmektedir. yayıncı kuruluş denen çirkin firma bile berbat bir yanlı politika izleyebiliyor, bir takıma özel sansür uygulayabiliyor, galatasaray'a karşı algı oluşturulmasına destek olabiliyor. federasyonun yöneticileri ve yayıncı kuruluş bir takımın başkanı ile iş ilişkisi içerisinde ve sponsorluk anlaşmaları içerisinde olabiliyor. tuhaf olanda ülkede kimse bu şeylere ses çıkartmıyor "galatasaray dışında demek istiyorum." yani bir adli makam çıkıp siz lig ortası böyle bir karar değişikliğine gidemezsiniz yaptığınız hukuka aykırı diyemiyor mesela.

    bu durumda taraftar olarak yoğun bir şekilde özellikle sosyal medyada bu konunun üzerine düşmeliyiz ve güçlü tepkiler göstererek takımımıza destek olmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın