resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22635
    lig başından beri* elinde nzonzi, luyindama, donk, marcao gibi hava toplarında etkili futbolcular var.
    yine seri, belhanda gibi etkili duran top kullanan futbolcular var.

    peki kornerler ile duran toplardan ürettiğimiz gol sayısı?
    0. yazıyla sıfır.

    hadi sahada organizasyon göremiyoruz. bari duran top çalışsın takım. hadi futbolcular formsuz. çıkıp kafa vuran da mı yok. bir allahın kulu bilgilendirsin lütfen beni, süper lig'in şu takımı hava toplarında galatasaray'dan daha etkili olabilecek futbolculara sahip diye. var mı? yok. peki neden duran toplardan goller yerken bir türlü atamıyoruz.

    çünkü takım çalışmıyor.
    bakın bunun formsuzlukla alakası yok.
    biri ortayı yapacak, öteki sıçrayıp kafayı vuracak.
    duran top çalışmış olsak rahatlıkla bu golleri atarız.
    ama gol bulmanın en kolayı yolu olan organizasyonlara bile çalışmamışız.
    bu istatistiğin başka bir açıklaması o-la-maz.
    bana göre en az 4-5 gol atmış olmalıydık şu ana kadar.

    neyse... biz fatih terim'i eleştirmemeye devam edelim. ama bilin ki bu şekilde fatih terim'in başını yiyoruz. galatasaray çok zor bir süreçten geçiyor. yönetim müthiş bir saldırı altında. fatih terim de çok önemli bir figür. hocaya toz kondurmamayı bırakıp kral çıplak dersek belki o da gerçekleri görecek. geçen sezon bir kondisyoner değişti şampiyon olduk. bir defa hocanın adam gibi yardımcılara ihtiyacı var. olmuyor işte hasan şaş'la, ümit davala'yla. ayrıca hocanın artık özeleştiri yapması gerekiyor. hataları var, çağın gerisinde kaldı, çağı geçtim kendisinin bile gerisinde kaldı ve eskiden yaptığı işleri yapamıyor.

    bakın türkiye'de bu kadroya şiir gibi top oynatacak çok teknik adam var. ben aklıma gelenleri yazayım. şenol güneş, sergen yalçın, okan buruk, ilhan palut, abdullah avcı, ünal karaman... peki hangisi fatih terim'den daha iyi? hiç biri.

    o halde taraftarın futbolculara saldırıp fatih terim'e kalkan olmayı bırakması ve hocayı yapıcı şekilde eleştirmesi lazım. eleştirmeliyiz ki hoca da silkinip kendine gelsin. yoksa teknik adamlık kariyeri bu sezon noktalanacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın