resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22485
    son 2 sezonda galatasaray'ın başında çıktığı 14 avrupa kupası maçında 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet almıştır. bu maçlarda galatasaray 7 gol atıp 19 gol yemiştir. (2 maçta 5 gol, geriye kalan 12 maçta atılan 2 gol)

    dünyalardan büyük hayallerine 1 galibiyetle ulaşamazsın hocam söyleyeyim. avrupa kupalarında resmen şamar oğlanına döndük ya. eskiden stadımız cehennemdi, şimdi rakipler o eskilerin cehenneminde ızgara yapıyor hocam sayende. taktik yok, sistem yok sonra mağlup olduğumuzda da hemen en yakın transfer dönemini işaret ediyorsun. o dönem geliyor, sonra bir sonrakini işaret ediyorsun. falcao, andone, seri, lemina, nzonzi, babel, emre, adem, taylan, şener, bonservisi alınan luyindama, ozornwafor... resmen yeni bir 11 alınmış, hani alınan oyuncularda belli standartları olan kaliteli oyuncular olmasına rağmen hoca halen yok ocağı bekleyinde falanda filan. sistemin yok hocam sistemin. bu sistemsizlikte onyekuru gelse ne olur, messi gelse ne olur? bireysel performanslarla kazanmaya kalkarsan ohoooo.

    her puan kaybında illa ki bir bahanen olacak hocam. ocak diyorsun, haziran diyorsun, ffp diyorsun ama asla oyun içine girmiyorsun. bu takım mesela neden pozisyona giremiyor? neden pas yapamıyor? neden 60'tan sonra pili bitiyor? bunlarla gel bize hocam bunlarla.

    şu ana kadar adam akıllı rahat izlediğim 1 maç bile yok. her maçı stres içinde izlemekten hastalanıyorum valla ya. aha gol yedik, aha yememize az kaldı, aha fena geliyorlar demekten öd kalmadı ya vallahi kalmadı. tamam sende büyük bir galatasaraylısın, imparatorsun falansın filansın ama allah aşkına artık ona göre davran. bu takım bu sene yapılan onca kaliteli transferlere rağmen ligde 8; şampiyonlar liginde son sıradaysa bizden şakşak bekleme.

    bunu söyledik ya şimdi bazı kesim bizi yangıncı taraftar ilan edecek. elinizi vicdanınıza koyun ve şunu cevaplayın; avrupa fatihi dediğimiz takım 14 maçta nasıl olurda 1 galibiyet alır? makas falan demeyin, sizde bal gibi biliyorsunuz ki sorumlusu net olarak fatih terimdir.

    hep aynı hataları yapıyoruz. eren gol atamıyor, ligin gol kralı diagne gol atamıyor, dünya yıldızı falcao gol atamıyor... yani oyuncu değiştirerek sorunlardan kurtulacağız sanıyoruz ama en büyük sorunumuzun fatih terim'in olmayan sistem ve taktiklerini bilmiyoruz. şimdide onyekuru'ya bel bağladık. bir başka günde bruma deriz ve yine sorunları saman altı ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın