resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22479
    iç sahada hemen hemen benzer kadro yapısı ve gücündeki rakibi mutlak galibiyet gereken maçta istenilen skor alınamamış halen eleştirenler "insafsız" olarak suçlanıyor.

    kuruluş felsefesi “ingilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve türk olmayan takımları yenmektir.“ olan takım için sezonun en önemli maçları bu maçlar. galatasaray'ın üstlendiği misyon terimden önce de aynıydı terimden sonra da aynı kalacak. terimden önce de babam şampiyon kulüpler kupasında yarı final, uefa kupasında çeyrek final maçlarını izleyip old trafford'da nasıl manchaster united'ı elediklerini gururla anlatıyorsa terimden sonra da bu gelenek sürüp gidecek. galatasaray'ın geleneğine ihanet etmeye kimsenin hakkı yok.

    gerek ligde gerek avrupada 2 sezondur oynanan futbol kesinlikle galatasaray'a yakışmıyor. kimse zaten üst turu beklemiyordu ancak en azından brugge'ı altımıza alarak uefa liginde devam etmek gerekiyordu. şu leş ligde 65 puan ile üst üste şampiyonluklar kazanan galatasaray mevcut oyun yapısı ve uluslararası performası ile içinize siniyor ise terim güzellemelerine devam edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın