• 23100
    devre arasinda nagatomo, mariano, belhanda, mumkunse diagne ile yollari ayirip toplam yirmibes milyon euro butce yaratmak suretiyle hepsi 25 yas alti olmak kaydiyla cigersiz bir sol bek, skora katki yapacak bir on numara, ve hizli bir sol acik almasi gereken takim. elde para kalirsa da stopere derinlik katmasi icin yedek bir stoper dusunulebilir.

    eldeki malzemeyle fatih terim’in ortaya bir sey cikarma imkani yok. her ne kadar isim isim altalta yazinca ligin en degerli kadrosu ortaya ciksa da hepsini bir araya yazinca mukemmel bir takim ortaya cikmiyor. misal nagatomo babel sol kanadi abuk subuk bir ikili. ayrica bu kadar yasli bir kadrodan da kosmasini ve durmadan mucadele etmesini beklemek de hayalcilik.

    hocanin aklinda, kosan ve rakibini sahanin her bolgesinde bogan bir takim var. ben fatih hocanin falcao'yu takiminda istedigini kesinlikle dusunmuyorum. bu transfere de zor ikna edildigini dusunuyorum. kendisini alenen basinin onunde musaitse oynatiriz diyerek taraftarin onune atmasini da buna bagliyorum. bir gun gercekler su yuzune cikar ama su icinde bulundugumuz durumda benim gorusum en az hatali olan kisi fatih terim (her ne kadar kendisini cok elestirsem de).

    yalniz bu demek degil ki hoca da sutten cikmis ak kasik. nagatomo ve mariano dururken linnes'i kesmesi, jimmy durmaz, taylan antalyali dururken selcuk inan'a ilk onbir sansi vermesi, 3 stoperle ciktigimiz maclarda defans yuku daha azalacak bek mevkilerinde omer bayram'i bir kez bile 3-5-2 sol kanadinda kullanmamis olmasi ve benzer bir bicimde jimmy'yi iki kanattan birinde degerlendirmemesi, emre mor'a sadece bir defa ilk onbirde sans vermis olmasi, babel'i kaleden cok uzakta gorevlendirmesi, akil almaz belhanda israri, ve tam form bulmaya baslamisken seri'yi fenerbahce'ye karsi kesmesi bize bir suru puana mal oldu. bu kararlarinin tam tersini yapmis olsa belki yine kotu bir oyun oynuyor olacaktik ama ligde en azindan bir kac galibiyet fazla almis olurduk, sampiyonlar liginde de bir ihtimal bir kac fazla puanimiz olurdu.

    sozun ozu hocanin ocak ayini bekleyin demesinin altinda bos bir hayalcilik yok ancak hocanin da yukaridaki hatalari yapmaya devam etmemesi lazim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın