• 23098
    istatistik mini etek gibidir lafına katılsam da bizim istatistiklere bakan biri maçlarımızı izlemeden sorunun büyük kısmını çok rahat görebilir.

    son 6 resmi maçın 5inde golümüz yok, gol attığımız ve 3-2 yendiğimiz sivas maçı da herkesin malumu uzatmadaki topu atsalar 3-3 bitmesi kimseyi şaşırtmayacaktı. ligde 9 maçta 9 golümüz var kayseri ve sivasta 3-2lik skorlarla kazandık. o 2 maçı çıkardığımızdaki acı tablo kalan 7 lig maçında 3 gol atmışız 5 gol yemişiz ve 7 puan almışız -2 averaja rağmen.

    diyelim ki kapanan anadolu takımlarını açamadığımız için o maçlarda gol bulma konusunda sıkıntı çekiyoruz. anadolu takımları dışında 5 önemli maç yaptık ikisi fener ve bjk derbileri, üçü de cl grup maçları ve bu 5 maçta attığımız toplam gol sayısı rakamla 0, yazıyla da maalesef sıfır. bu maçların 2sinde gol yememişiz kalan 3ünde de 1er gol yemişiz. burada istatistike bakıp izlemeyen arkadaş maalesef yanılacak. defans başarısı gibi gözüken 5 büyük maçta 3 gol yenmesi aslında rakibin beceriksizliği ve musleranın bireysel performansından ötürü, yoksa bu maçlarda kaçan birçok pozisyon şu an bunu okuyan arkadaşların gözlerinin önüne geliyordur diye tahmin ediyorum.

    oyuncu seçimi, taktik vs herkesin bir fikri veya beklentisi var. sayılar, isimler değişebilir ama bu sene süper kupa dahil oynadığımız 13 resmi maçın hiçbiri bizleri tatmin etmedi maalesef.

    iyi oynarken puan kaybedebiliriz ama onun hüznü ile şu anki bitiklik arasında puan olarak değilse bile duygu anlamında dağlar kadar fark var. hoca bizim tarihimizin en kıymetli insanlarından biri, bugüne kadar birçok şeyi işaret etti, mesaj verdi. umarım bundan sonra o işaretler ve mesajlar teoriden pratiğe dökülür ve taraftarımız yenilse bile gurur duyduğu o eski güzel takımına kavuşur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın