• 23089
    şimdi de şey başladı "20'lik alt yapı oyuncuları oynasın laf atarsam adam değilim" furyası... e daha 2 hafta önce yunus akgün kurtarıcıymış gibi oyuna atılıp etkisiz olunca başlığına sıçmadınız mı bu adamın? ozan kabak 2 penaltı yaptırınca defansif özelliğini sorgulamadınız mı? celil yüksel'e tff 1. lig'de oynayamaz, emre taşdemir'e çöp, atalay'a çerez demediniz mi?

    istersek ajax, feyenoord, gent altyapılarını komple takıma monte edelim bu kafadan çıkmadıkça bir bok olmaz afedersiniz. adım gibi biliyorum haftaya süleyman luş oynasa ve 2 pas hatası yapsa çarmıha gereceksiniz, atalay oynasa ve kaptırdığı topta gol yesek "fatih hoca'nın bildiği varmış ki oynatmıyor" diyeceksiniz. gökay güney bir kafa golü yedirse "semih kaya'dan kötü" damgası yiyecek.

    halbuki bu takımın kaliteden çok enerjiye, coşkuya, hırsa, açlığa ihtiyacı var. daha 18 eylül 2019 club brugge galatasaray maç günü demiştim takımın babel, yuto, mariano gibi prangalardan kurtulup genç oyuncuların oynatılması lazım diye çünkü gelecek öyle kazanılırdı. ama ne yapıldı? tabii ki entry'nin altında dalga geçildi, ille de kalite diye çok kaliteliyiz hakikaten 3 maçta 50 küsur şut gördük kalemizde, 20 ye yakın net pozisyon verdik ve 3 maç 0 gol! müthişiz hakikaten çok kaliteli takımız. ligin de en ankaragücü ve kayserispor'dan sonra az gol atan takımı olduğumuzu söylemiş miydim? 3 golü de tek maçta attığımız için o da hani emre mor'un, ömer bayram'ın, şener'in 11 çıktığı maç evet.

    bu takımın milyonlar alan eskimiş yıldız futbolculara ihtiyacı yok geçmişte de olmadı gelecekte de olmayacak. taraftarın ne düşündüğü zaten önemli değil bunu en iyi bilen, artık bu işin içinde 50 senedir bulunan fatih hocamın da bu hatayı yapması beni hakikaten üzüyor. eminim, biliyorum takımın bu halinden herkesten fazla o utanıyor ancak o da bu sene çok kötü. kariyerinin en kötü sezonunu geçiriyor belki de. 2003-2004'te zulümpiyatta oynadığımız senenin bir bahanesi vardı ki o sene bile değişik şeyler deniyordu. bu sene eline iyi bir kadro verildi ve 2 sene üst üste başarı geldi, bahanesi yok olmamalı da. daha önce eski sözlük yazarı t a a r a b t yazmıştı; bu takımın yerlisi hasan şaş'tır, engin baytar'dır, 11-12 semih kaya'dır, ozan kabak'tır. yabancısı da bruma, telles, onyekuru, marcao dur. ucuza alacağın, gelecek potansiyeli olan, formayı aldığında o formayı parçalayacak adamlardır. yanlarına da 1-2 tane hagi-taffarel, sneijder-muslera, falcao-feghouli yerleştirince zaten hem lig hem avrupa dominasyonun oluyor. bu sene bugün itibariyle de bu yola girilmedikçe ümidim yok galatasaray'dan, ne kısa vadede ne uzun vadede...
App Store'dan indirin Google Play'den alın