• 23083
    takımın ana probleminin taktik veya teknik olmadığını düşünüyorum. bazı oyuncularda müthiş düşüş var. konsantrasyon kaybı had safhada. falcao transferi bazı oyuncuları bozdu galiba, kimse ruhunu sahaya yansıtmıyor. bunu dizilişle açıklayamazsınız, çünkü nasıl dizilirsen dizil istek, tempo ve motivasyon yoksa gerisi anlamsız kalır.

    motivasyon eksikliğini ben çok net görebiliyorum sahada. nasıl mı? (bkz: 27 ekim 2019 beşiktaş galatasaray maçı) son anları ve sağdan yükleniyoruz, mariano boş kalmış ve orta yapacak, herkes gördü bunun olacağını ve ters kanat forvetimiz olan babel ceza alanı dışında bekliyor. girmedi içeriye, bakın tehlikeli bir pozisyon olacak belli ama gol atma hastası babel içeriye girmedi. normalde gol için deli olan, maçta rol kapmaya çalışan adam bunu yapabilecek pozisyonları buluyor ama oraya gitmiyor. çünkü onu oraya motivasyon sokacak, bunun dizilişle veya taktikle ilgisi yok. isteyen, zorlayan, arayan babel bağlasan durmaz o ceza sahasına girer.

    yine genel bir bakış açısıyla maçları izlersek. sahipsiz topları alma ve rakibe top gelmeden şok pres ile araya girme olayımız (istatistiğe bakmadım) yok gibi. son maçta lemina yaptı ama haricen ölü balık gibi rakibi izliyoruz. nerede rakibe taban atlayan hırslı belhanda nerede şimdiki refakatçi. herkes olacakları izliyor.

    bence hocamın çözmesi gereken ilk olay budur. sonra dizilişi konuşuruz. artık gençlerle oynamasını ve herkese vazgeçilmez olduğunu hatırlatmasını bekliyorum. ama lütfen ömer bayram, emre taşdemir vs. ile zaman harcama direk 20 yaş altı adamları koysun çünkü bu kötü sezonda bizi ancak genç bir yetenek heyecanlandırabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın