• 58
    evet dostlar fb bu sene bu yarışın içinde olacak, o gözüktü. oyun kalitesi olarak olmayacak ama olacak, bir şekilde. kadro kaliteleri kesinlikle yetmez ancak öyle ya da böyle götürecekler ligi. iyi yaptıkları şey ne derseniz "oyun niyeti" derim. çoğu zaman takımların ilk hücumları bunu belli eder. mesela biz oyuna başlarız: naga gelen topa basıp geri döner. marcao topla yürür, zaman yavaşlar falan. fb'nin bu maçtaki daha ilk hücumunu izlerseniz, daha ilk topta dikine tek paslarla hücuma başladığını görürsünüz. ha bunu sürekli yapacak kaliteleri yok ama oyun niyetleri iyi.

    alanya'ya gelince...sergen'in alanyası olsa fb'yi paramparça etmişti. erol bulut ne hikmetse topu tamamen fb'ye bıraktı, belki fb adından, belki lig başında aldığı sonuçlardan çekindi, bilmiyorum.sağ-sol bekleri olmayan takım var karşında, hala çekilip bekliyorsun. hiç anlamadım ne yapmaya çalışıyorlar?

    ikinci yarı alanya iştahlı oyununa dönerse, rahat kazanır. yok ilk yarıdaki gibi devam ederse maç her iki tara da gidebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın