• 22499
    2019-2020 sezonu rakiplerin tamamı marcao ve luyindama'ya baskı yapıyor. bunu pas oyunuyla çözmek yerine gereksiz riskler alarak saçma hareketlere giriyoruz. bunun çözümü o bölgede farklı tarzda bir topsuz oyun kurmaktır. bekler içe girip stoperler yana açılabilir n'zonzi önde bekleyebilir vs.

    bu sorunu çözdükten sonra 2. sorunu da topu önde tutmak. bunun için de orta üçlünün sürekli kendi bölgesinde statik kalmasından ziyade halka şeklindeki koşularla merkezde hareketlilik kazanmak. sol iç ile sağ iç oynayan oyuncularımız kendi bölgelerini asla terk etmiyorlar. bu hareketliliği sağlamadığımızda merkezde pas alternatifi oluşturamıyoruz. bu pas alışverişinde merkez üçlüsüne özel bir önlem alındığında bu kez oraya 4. oyuncuyu kanattan ya da bekten getirmemiz gerekiyor ki buna da çalışmamız gerekiyor.

    topu merkezde tuttuktan sonra ihtiyacımız olan da rakip ceza sahası bölgesine yapılacak koşular. burada falcao zaten hareketliliği sağlıyor ama ilave olarak merkez orta sahadan, kanatlardan ve beklerden rakip savunmanın arkasına boş koşular gerekiyor. kanat oyuncusu ile forvetimiz rakiplerin kucağındayken merkezden ya da beklerden aradaki boşluklara koşular yapmamız lazım.

    geriye de gol kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın