resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2699
    adaletsizliğe karşı asıp keselim, vuralım kıralım baş yaralım diye bir dünya keşke olsa ama maalesef ki yok.

    öyle bir yapılanmanın içerisindeyiz ki; kendisine hukukçu diyen devlet büyükleri bile bu saçma sapan cezayı savunabiliyor. kabul etseniz de, etmeseniz de bu ülkede yıllarca süregelen kurallara karşı koyacak bir babayiğit yoktur.ne ayranım dökülsün olayı falan değil bu. sert konuşsa, dolaylı yollardan lafı başbakan'a, cumhurbaşkanı'na attı diye haber girecek çok tehlikeli bir oluşum var. uzun vadede en büyük zararı biz görürdük.

    d.a.ö döneminden dolayı maalesef ki devlet eline bakar hale geldik. en ufak bir yanlışta, ayağımıza çelme takacak sözleşmeler mevcut. muhattabımız doğrudan nihat özdemir ve avaneleri olsa da, işin dolaylı kısımları var. sert konuşsak emin olun ki bize pahalıya patlayacaktı.

    falcao transferi, sponsorluklar ve çektiği zorlukları anlatması gerçekten yersizdi ama ondan önceki konuşmaları bana kalırsa çok doğru ve yerinde konuşmalardı. kibar konuşarak, hedefin saptırılmasına izin vermedi. yaptırımların bize değil, asıl suçlulara yapılması için iyi taktik yürüttü. e tabi kendisini de düşünmek zorundaydı. sonuçta onu indirmek isteyen genel kurulumuzca adına onlarca dava var. en ufak bir yanlışta mustafa cengiz direkt başkanlıktan indirilirdi. kısacası, bu konuşma bizim için en doğru şekilde geçti. şimdi ise uzun vadede gene biz kazanacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın