• 433
    hani pes ya da fifa oynarken çok iyi değilsindir ama bir gol illa ki istersin de oyunu bilen biri bir gollüğüne kolu alır golü atar sonra da sana geri verir ya hani... hah işte bu maçı izlerken öyle hissettim.

    ne güzel ikinci yarıya iyi başlamışız devamını getirsenize ulan!

    son anlardaki savunmamız da evlere şenlik. tüm takımı ceza yayı hizasına çekmeseydik bu golü yemezdik. adamları ceza alanına sokarsan ya dümdüz gol olur, ya bala birine çarpıp gol olur ya da penaltı illa ki biri gol olur. ve oldu.

    kırmızı kart ise doğrudur yanlıştır yorumda bulunmuyorum ama tüm sezon boyunca bir şekilde her maç bize kırmızı kart gösterecek yer arayacaklar. alışalım eksik kalmaya. buna göre oyun planlayalım diyeceğim ama neyse...

    hakemi bahane etmiyorum ama hakeme diyeceklerim var. ulan çakal gezinen beşiktaşlı hakem! her konyasporlu oyuncu yere yattığında neden kaleci sakatlanması muamelesi yapıyorsun! çıkarsana tedavisine dışarıda devam etsin! maçı buz ettin! her yerde yatan konyasporlu görüldüğünde maç 3 dk aralığında durdu. konyasporluk hakemlik yaptın. tebrikler!

    nzonzi'yi beğendim.
    feghouli böbreğindeki parça alınınca hafiflemiş gibiydi. iyiydi o da.
    babel çok çalıştı.
    luyindama da nispeten iyiydi.
    adem biz gol atana kadar çok işe yaradı.

    seri adı gibi seri oynamaya çalıştı hep bu çoğu zaman hatalı oynamasına sebep oldu. hala takıma alışamadığı belli. doğrudan kırmızı kart görmesi kötü oldu. 2 maç oynayamayacak şimdi. bu 2 maç arasında da milli ara var. maç eksiği olacak maalesef.

    bireysel olarak bu sefer beğendiklerim olsa da oyun olarak kendi sahamızda konyaspor'u yenmemiz gerekirdi. bir şeyler denedik olmadı. yine aykut'u geçemedik. ve yine konyaspor'a son dakika golüyle puan verdik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın