resim
Emre Akbaba
Takım:Adana Demirspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 4658
    transferi, öyle herkesin kolay kolay anlayamayacağı şekilde, çok çok üst düzey akılların haklı kararı sonrası gerçekleşmiştir.

    sonra arkadaşlar yazıyorlar bir de, yok burak ince, yok emre demir, yok berkan kutlu...

    anlayamadınız!

    fatih terim, bu takımın geleceğini asla ama asla düşünmüyor. hem neden düşünsün ki? geçen sene bile dünya üzerindeki en yaşlı 24. teknik adamdı ki önündeki 12 teknik adam da milli takım teknik direktörüydü. güncel verilere baksak, eminim ilk 20'ye çoktan girmiştir.

    https://www.transfermarkt.com/.../galerie/422?page=24

    fatih terim en iyisini yapmaktadır. çünkü fatih terim'i takımda görmek isteyenlere arda turan, emre akbaba, emre taşdemir, şener özbayraklı gibi isimler, hatta daha fazlası müstahaktır! emre akbaba ve arda turan'ın sözleşme uzatmasından sonra caner erkin'i, mahmut tekdemir'i, ne bileyim serdar aziz'i falan tekrar takımda görsem şaşırmam.

    sonra bana burak ince, enis destan, emre demir, berkan kutlu...

    yav hangi aklı başında genç oyuncu galatasaray'a gelir? aklını peynir ekmekle mi yedi bu çocuklar? eskidenmiş o... bundan sonra emre akbaba, arda turan, şener özbayraklı, ryan babel... alın işte mesela size güncel bir örnek. fatih terim'in kafacı, tekmeci, şuursuz, lakayıt prensi belhanda'nın bulabildiği takım adana demirspor!

    onun için siz de şaşırmayın çünkü bunlar daha kötü günlerimiz. daha takıma katılıp avrupa şampiyonluklarına imzasını atacak bir sürü evladımız var kapının önünde.

    bence emre akbaba'nın sözleşmesinin uzatılmasıyla ligin seyri yeniden değişmiş ve kartlar yeniden dağıtılmıştır. sağlıklık bir emre akbaba'dan 15 asist ve penaltısız* 20 gollük katkı bekliyorum bu sene. yeni hagi'miz olur.

    hayırlı uğurlu olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın