• 134
    geçen hafta oynanan denizli maçının skorunun yanı sıra sahada olmayan futbol, selçuk denen şahsın 90 dakika sahada kalması, haftalardır bitmeyen bir falcao transferi taratafrın enerjisini ve moralini bir hayli skib bıraktı diyebiliriz.

    hal böyle iken evimizde oynayacağımz konya maçında yeniden sahaya yıllar önce emekli olmuş selçuk denen kişi ile başlarsa sayın terim emin olun bütün sezon boyunca taraftarın enerjisine sirayet edecektir. zira artık ben bu şahsın bırakın kadroda olmasını 18 de hatta floryada olmasına bile katlanamıyorum. ister günah keçisi deyin, ister başka bir şey deyin umurumda değil. o kadar genç futbolcu dururken bu şahsın oynaması resmen saçmalıktır, verdiği performans ortadadır, buna rağmen ısrar edilir ise anlayın ki bu sezon bize zehir olacaktır ve birilerinin egosuna kurban gideceğiz demektir.

    maça gelecek olursak eğer hiç bir mazeret kabul etmeksizin kazanmamız gerekmekte. ama sadece kazanmak değil artık sahada futbol görmeliyiz, iki sağ beki kesip mesajmı veriyoruz yoksa ihtarmı çekiyoruz bilmem ama bir şeyler yapmamız lazım yoksa var olan performansları ile sezon bitmez.

    şayet selçuk denen emekli futbolcu ilk 11 çıkar ise tribündeki herkesin enerjisini alır götürür, en ufak pas kayıplarında taraftar çığırından çıkar ve ilk maçta tribünler kaosa sürüklenir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın