• 22148
    her maçta puan kaybı potansiyeli taşıyan takımımız.

    bazı arkadaşların takım eksikti dediğini görüyoruz. bakın ikinci lig takımı geliyor üç dört atıyor, ligden düşen takım geliyor perişan ediyor, yılda iki üç galibiyeti olan takım şampiyonluğa giderken bizi şamarlıyor... bu örnekleri hep beraber yaşamıyor muyuz?

    19 20 sezonu için söylersem, hazırlık dönemi bomboş geçti. hiçbir yeni oyuncu yerinde oynamadan lig başladı.
    babel santrafor oynayatıldı tüm maçlarda, bu adam sağa sola deplase olacak, hava topu indirecek, stoperlerle hocanın istediği gibi güreş tutacak bir oyuncu değil.

    seri dediğimiz adam gelince heyecanlandı tüm spor kamuoyu. okocha ayarında bir sekiz numaramız oldu sonunda ama adam defansın önünde hiç beceremediği bir görevle perişan oldu bir aya yakın hazırlık döneminde.
    selçuk inan bitmiş yerden okey çekip iki kat puan almak için dönen bir adam. buradan bir yardımcılık görevi kapar mıyım diyor muhtemelen. bu adamı oynatıp ne pas oyunu bekliyoruz acaba. o bölgede selçukun yapıp atalayın yapamayacağı ne var?

    bu örnekler daha da çoğaltılabilir. takım hazırlık döneminde yıl içerisinde oynayacağı oyuna hazırlanmazsa sonra nasıl başarılı olabilir?
    örneğin seri ne zaman 8 oynayıp alışacak ileri hatta, babel ne zaman sol açık oynayıp arkasındaki beke yanındaki oyun kurucuya uyum sağlayacak?

    hazırlık döneminde yeni bir oyun planlıyorsak, oynatmayacaksan dahi mittoglunu santrofra koyup arkasındaki adamların gerçek bir santraforla nasıl bir planla oynanacağını görmelerini sağlamak bu kadar zor muydu? orta sahaya donku veya mustafayı koyup serinin takıma alışmasını sağlamak imkansız mıydı?

    selçuk yerine atalayı oynatıp yıl içerisinde ihtiyaç duyulduğunda bu genç çocuğun takım oyununa yabancı kalmamasını sağlamak mümkün değil miydi?

    biz bunları neden yapmadık, benim bildiğim gördüğüm futbolla alakalı durumları hocanın da bildiği aşikar. biri çıkıp mantıklı bir açıklama yapsın teknik heyetten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın