• 137
    bir "galatasaray taraftarına" yapılacak en kötü yakıştırmadır.

    arkadaşlar 96-19 yılları bizlere gösterdi ki fatih terim eleştirilemez. gelecek reaksiyonları göğüslemeye hazırım ama veriler bunu gösteriyor.

    o şaşalı 2012 sezonu başlangıcında başakşehire 2-0 yenilmişken hocaya söylenmeyen söz kalmadı. kendisi siz 4-4-2 oynayalım hocam dediniz diye değil deneyerek yanılarak bu taktiği benimsedi ve unutulmaz bir sezon yaşattı.

    2017-2018 sezonunda da donk-fernando oynar mı hocamcılar ortalığı velveleye verdikten sonra mayıs ayında soluğu şampiyonluk kutlamalarında aldılar.

    geçen sene de buz gibi hakkımız yenirken yapılanlara isyan ettiği için yalandan ceza alan hocamıza "sayın fatih terim iyisin hoşsun ama sezonun yarısını cezalı geçirmenden sıkıldık" minvalinde birşeyler okuduk yine mayıs ayında takımı hayallerinin bulunduğu yere kavuşturdu.

    sizlere yemin ederim içim o kadar rahat ki ne olursa olsun bu takım bu sene yine başarılı olacak. yönetimden tek beklentim hocamızın hayallerini birazcık ciddiye almak,siz üstünüze düşeni yapın kendisi zaten yapılmayanları yapma konusunda yeterince mahirdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın