• 267
    bi bitmediniz.
    çok ciddi kavram karmaşası yaşanan bir başka mevzu.

    yahu şunu kafanıza sokun artık takımın eksiklerini görüp transfer isteyen ve/veya yanlış transferlere isyan eden taraftar yangıncı taraftar değildir.
    nereden çıktı bu saçmalık ? şu sosyal medya denen yalan dolan ortamında yetişen tiplerden türedi tayfa yoksa yanlış olana internete dialup ile bağlanırken bile karşı çıkıyordu insanlar.

    bunların bayrak tutanlarındsn bir tanesi bana geçen sene "sonuçları görmeden bu kadar heyecanlanmayın" minvalinde konuştuğum için "koyunsun sen" diye mesaj atmıştı. gerçi mesaj kutumda çöp istemediğim için engelli listeme eklemiştim.

    bakın yangıncı taraftar tıpkı bir takım bjk taraftarının kendisine tinerci sıfatını layık görmesi gibi birşey yani utanılacakken gurur duyulacak hale getirilen bakış açısı. bir nevi sos-yal medya soytarılığı.

    bunlara sorsan tudor'u gönderen bunlar eee tudor'u getiren kim? açın bakın tivıtır orada adam gelsin diye kampanya yapan yine bu taraftar profili. sorsan mustafa denizli'ye gönderen yine bunlar yahu aklı başında hangi taraftar denizli'yi desteklemiş? en büyük bomba dursun özbek'i biz gönderdik yalanı. yahu sözlükte x bir nedenden ötürü ceza almadım ama sırf bunu diyenlere iki kelime edesim geliyor etsem pilot olurum.

    bunların derdi transfer şampiyonu olmak, tivitırda rakip takım taraftarına laf sokmaçlı etkileşimlere bulunmak.

    özetle bu kitle tüm zaferleri, doğruları, olumlu işleri üzerine alıp kendini eşsiz kar tanesi zanneden bir kitle. bunlara sorsan alisamiyen'i bile kulübü kurmaya bunların dedeleri zorlamıştır.

    herşeyi geçiyorum bunların galatasaray aşkının transfer dönemi ortaya çıkmasından işgillenmiyor mu kimse arkadaş. kulübün varını yoğunu satanlara, liseci tayfaya, riva ve florya soygunlarının olduğu dönemde kibrit yaktıklarını gören olmuş mu ? dursun'a sövüp 3 tane transfer yapınca susan taraftar profili yine bunlar.

    transfer dönemi onu isteriz bunu isteriz bu olmazsa gideriz... galatasaray seviyesine uygun değil, el alem x i alıyor biz y'yi alıyoruz dışında ne numaraları var? özür dilerim var. unuttum. diagne'ye, belhanda'ya sosyal medya üzerinden küfür edenler yine bunlar ve bu takım 1 sene şampiyon olmasın terim dahil alayına küfür edecek tipler yine bunlar olacak.

    ha bunu yaparken atacakları slogan hazır "galatasaraydan önemli kimse yok" tüketmekten başka bir halt bilmeyen insanların çoğu bu tanımlamanın içerisindedir.

    yemişim yönetimleri. babamın oğlu değil hiçbiri hatası yanlışı geçtim yetersiz ise gönderilir hiç problem değil ama bu yanar döner taraftar profili istedi diye çaycı bile değişmez. yarın bir uzay gemisi gelse bunların alayını götürse kimse bir şey kaybetmez.

    yangıncı taraftar profilini aklı başında, yanlış gördüğünde isyan eden insanlarla bir tutmak galatasaray taraftarına hakarettir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın