• 429
    peşin not: yatırım tavsiyesi değildir.

    efendiler, çok ilginç bazı olaylar var bu konuda. gördüğüm en güçlü ve kaslı kişi 50 yaşında hayatı boyunca bulgur pilavı ekmek yiyen birisiydi. yani o minvalde bi hayat yaşayan gariban biriydi. 110 kiloluk elektrik motorunu 5 kglik bir dumbell kaldırırcasına kaldırırdı. hem de 50 yaşında! bu tarz onlarca örneği hepimiz görmüşüzdür.

    bir diğer olay dna'sı insanınkiyle yüzde 97 lik benzerlik gösteren gorillerde insanın 4 katı kadar daha fazla kas dokusu vardır(oran olarak) . goriller otçuldur. gorillerin kas tamiri ve kas gelişimi insanla nerdeyse aynıdır. aynı aminoasitleri kullanır vücutları.

    vücudun kas dokusunda kullandığı aminoasitleri vücut kendisi sentezler. hiçbir şekilde dışarıdan almaz. yani siz istediğiniz kadar proteinli beslenin spor yapın eğer vücudunuzun o aminoasiti sentezleyen ilgili kısımları düzgün çalışmıyorsa 1 gram bile kaslanamazsınız. aynı şekilde o ilgili kısım çılgınlar gibi çalışıyorsa örneğini verdiğim 50 yaşındaki o amca gibi beslenme alışkanlığı gibi bir mefhumdan haberiniz olmadığı halde yerli herkül gibi bir vücudunuz olabilir.

    en son konuyu şuraya bağlayarak bitiriyorum... kas yapmak istiyosan x gram protein, y gram vırt, z gram zırt tüketmelisin diyenleri 3 evetle hayatınızdan uğurlayın. bu iş tamamen vücudun hormon üretimine bağlı. tek hedefiniz hormon üreten bezleri aktif etmek olsun.

    hormon hormon hormon! keh keh :)

    peşin not hatırlatması: yatırım tavsiyesi değildir.

    kaynak: http://gss.gs/DUq

    edit: cümle hataları giderildi ve kaynak eklendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın