• 558
    neden bu kadar panik yapıldığını gerçekten anlamıyorum. geçen sene forvet yoktu, kulübede adam yoktu ve hepimiz haklı olarak çok istedik transferlerin yapılmasını. ama bu sene durum çok farklı. şu anda hepimizin sülalem rahat panpa modunda takılması gerekirken yönetime sallayanı mı ararsın, istifaya davet edenleri mi ararsın, fener altayı alınca eyvah ne yapcaz şimdi moduna girenleri mi.

    bu kadro hiç bir takviye olmasa bile şampiyonluğun açık ara favorisidir. geçen sene ikinci devrede sadece 1 maç kaybettik o da şampiyon olduktan sonraki sivas maçı. şimdi ise çok daha güçlü bir takımız. ki hala en az 2-3 transfer daha olacak gibi duruyor. bu sene gelen isimlerden adem hariç içimize sinmeyen bir tane adam yok.

    kale defans olara açık ara en iyiyiz. muslera ve önlerinde boss-marcao öküz gibi affedersin. önlerinde kimse gelmese donk-seri ikilisi var ki laf edeb çarpılır. onların önlerinde babel-belhanda-feghouli var zaten daha ne istersin ki. forvette yanlış anlamayın ama kafasını toplamış diagne ve mitroğlu ikilisi gayet yeterlidir. tabi ki diagnenin gitmesi lazım. tabi ki ondan gelecek paraya ihtiyacımız var, tabi ki bu saatten sonra ondan performans almak zor ama gitmezse de dünyanın sonu değil emin olun. en az 20-25 golü atar yine gol kralı olur.

    bu senenin en güçlü tarafı kulübe olacak. kalede okan, defansta şener, linnes, ahmet, donk, emre, ömer, selçuk, jimmy, emre mor, adem, kostas ve altyapıdan gelen aslanlar; ali yavuz, atalay, mustafa, celil, yunus ve hocanın şapkadan çıkaracağı diğer tavşanlar.

    herşeyden önemlisi başımızda motive olmuş ve tekrar geçmiş olsun dileklerini ileten terim, albayrak ve yönetim var. inanmış ve kenetlenmiş taraftar var. daha ne olsun.

    diğer takımların hali ortada. beşiktaş daha sadece boyd'u aldı, biraz kassam benim bile oynayabileceğim defansa sahip fener var. başakşehir dağılıyor, trabzon çok genç. bırakalım onlar panik olsunlar, biz keyfimize bakalım.

    uzun zamandır geçirdiğimiz en güzel dönem oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın