• 266
    bence vedat murigi, mevlüt erdinç gibi adamların alınmayacağı dönem. vedat murigi' yi yokladıysak bile 2-3 milyon euro ya kapatırız belki diye denemişizdir ya da en fazla fenerin beleşe kapatmasını engellemeye çalışıyoruzdur. geçen hafta başından beri rize başkanı ortalığı kızıştırmaya çalışıyor ama nafile. aslında fenerin vizyonlu başkanını biraz gaza getirseler 6-7 milyon euroyu basar alır. bir sonraki kongrede de "fener olma efsane ol" projesini başlatır.
    neyse transfer sezonu daha yeni başladı zaten. babel, şener özbayraklı ve jimmy durmaz' ı büyük ihtimalle alacağız. kontratları makul olursa iyi transferler. sezon içinde kadro derinliği yaratacaktır.
    ayrıca ever banega da gelirse yıllar sonra ilk defa gerçek bir 8 numara izleyeceğiz. bana kalırsa fernando ve belhanda kalacaktır. ama fernando' nun arkasına düşük maliyetli scout transferi gelecektir.
    diagne' ye gitti gözüyle bakıyorum. ama oraya yapılacak transferi hiç kestiremiyorum. forvete yıldız isim ffp varken zor. o hakkımızı banega ile kullanıyoruz. oraya patlama yapabilecek biri alınacak gibi.

    edit: sevilla sportif direktörü monchi banega ile ilgili galatasaraydan teklif almadık diye açıklama yapmış. doğruysa daha başlamadan oltaya geldik galiba.
App Store'dan indirin Google Play'den alın