• 86
    arkadaslar oncelikle 22. sampiyonlugumuz tum camiamiza hayirli ugurlu olsun. suyu bulandirmak gibi bir amacim yok, sadece sosyal medyayi ve eksi sozluk'u yer yer takip eden birisi olarak bazi endiselerim var bunlari sizlerle paylasmak istedim.

    oncelikle bu sene yasanan 2 mac var malumunuz. ic sahadaki besiktas ve deplasmandaki rize maclari. hani fikret orman ve ali koc tayfasinin fatih terim hocamizin dedigi gibi organize ve amatorce kotulugu baslattigi maclar. tartismali hakem yonetimleri oldu bu 2 macta. ben bunun organize oldugunu dusunuyorum, daha dogrusu bu maclara yapilan atamalarda kasit ariyorum. mhk biri emekli olacak, digeri de bu sene basinda hic dusunulmemis 2 cok kotu hakemini bu maclara verdi. tansiyonun bu denli yuksek oldugu maclarda zaten baskiyi kaldiramayacaklari belliydi bu hakemlerin. oyle de oldu. dogrusu yanlisiyla pek cok gri pozisyon hem medya hem sosyal medya tarafindan cok farkli yerlere cekildi.

    aslinda tum mesele su, tac pozisyonu degdi ya da degmedi, 80 metreden tac savunamayan besiktas'tan ozur dileyecek degilim. yahut da rize macinda verilen penalti, bunun aynisi basaksehir-rize macinda 90.dakikada basaksehir lehine verildi. onlardan da aman dileyecek degilim. hele hele rize maci ile ilgili 3 hafta once feghouli'ye yapilan faulde 20 senelik seriyi bitirmemize engel olan ali palabiyik'a laf etmeyip kumede kaldigi mactan sonra ekran karsisina cikip 'rezaletin son perdesi' aciklamasini yapan yali cocugundan hic ama hic soz edecek bile degilim.

    ama iste asil rezaletin son perdesi burada basliyor. her zaman sonlarda yasananlar hatirlanir dostlar, bu is malesef boyle. 5-15-20-25. haftalarda yapilan hata ile 30. hafta yapilan hata malesef bu sacma memleketin sacma futbol dunyasinda ayni kabul edilmiyor. her mac 3 puan algisi bu memlekette oturmuyor malesef. ozellikle de sosyal medyada galatasaray'in bu sampiyonlugu kabul bile gormuyor, kaale alinmamaya calisiliyor. mesela en basitinden, bir besiktasli bizi bulent yildirim katletti sampiyon oldunuz diyebiliyor, ama ilk macta cuneyt cakir sizin buz gibi penaltinizi vermedi o maci oyle kazandik diyemiyor. yahut da mesela bir fenerli arkadasim, bizzat gelip hakem ile bizle berabere kalmaniz cok isime geldi iyi oldu size diyebiliyor. ama su an yine ayni kisi sizi hakem sampiyon yapti diyebiliyor. demem o ki bir nevi isime ne gelirse durumu hakim.

    biz nerede kaybediyoruz? en cok dusundugum nokta burasi oldu bir yerde. bunun adi kesinlikle medya. medyada en aktif adamimiz dedigimiz hincal uluc, totem kisvesi altina siginip surekli galatasaray'a salliyor. en cok izlenen beyaz futbol'da rasim ki kendisinden hepiniz gibi tiksinirim bu borazanligi ve galatasaray yonune algiyi cevirmeyi cok iyi yapiyordu. keza beinsports. besiktasli sunucu etrafina cevrilmis 2 besiktas 1 fb eski oyuncusu ile program yapiyor. su an en cok isimize geleni konusan adam erman toroglu, o da bizim camiamizdan bile degil. o yuzden bu medyada bir sekilde tekrar aktif olmamiz gerekiyor.

    sona gelirsek. bu algi operasyonu ne icin yapildi? burada ne yasadigimizi tum sezon, ne zorluklar icine girdigimizi bizden baskasi bilmez. hakemlerden, mhk'dan ne cektigimizi. ama bu ulkede unutulur dostlar, size karsi korsan bildiri yayinlanir ama bugun gelince hepsi unutulur. aleyhimize hatalar yasanmamis gibi kuma gomulur butun kafalar. turkiye gercegi. tum bu operasyonun sebebi galatasaray bu sene hakemlerle sampiyon oldu algisini halka bir sekilde kabul ettirmek. basarili da olmus gozukuyorlar. asil operasyon bu yuzden seneye geliyor, goreceksiniz hepiniz. aleyhimize her yapilan hatada milletin ici soguyacak, o yuzden de besiktas ve fenerbahce rahatca at kosturacak ligde. yonetimin buna karsi cok net bir tavir sergilemesi lazim, kafayi kuma gomerek olmaz. tum sezon bunlar bunlar yasandi biz bu yollardan gectik su dertleri su haksizliklari cektik siz 1 mac ile herseyi ustumuze yikiyorsunuz algisini kamuoyunda yerlestirmek lazim. bunun yolu da yonetimle koordineli calisacak medya borazanlarindan geciyor.

    23 gelecek insallah, ama boyle cok kahpelikle ugrasacagiz hepimiz hazirlikli olalim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın