• 4941
    sezon başında* derhal gönderenlere, düşmanına söylenmeyecek hakaretlerle eleştirenlere, fatih hocayla anlaşamadıklarını iddia edenlere gerekli cevabı yine vermiş yönetimdir. görmek isteyenler için çok iyi icraatler yapmışlardı oysa, beceriksizlikleri de olsa bir umut vaad ediyorlardı. ama transfer delileri tarafından düşman statüsüne alındılar.

    sonra noldu bir kaç transfer geldi, ona da o para verilir mi gibisinden eleştiriler başta devam etti. bu sırada yönetim bu boş konuşmalara kulağını tıkayıp her hafta üzerine koyarak devam etti. her hafta daha çok alıştılar, daha iyi yönettiler. karşılığı da ibra edilmemek oldu. zaten liseci zihniyet birini istemezse, bilin ki o istemedikleri insanlar gerçekten galatasarayı düşünüyorlardır. bu arada bu yangıncı, transfer delisi tayfa da yavaş yavaş ortalıktan kaybolmaya başlamıştı. bazısı da zamanında eleştirdim ama şimdi hakkını verelim kafasında devam ettiler. bunlar da yavaştan yavaştan yaptıkları u dönüşlerine kılıf hazırlamaktaydılar. ama biz bunları yemeyiz tabi ki. sizin gibi taraftar olmaz olsun.

    şimdi transfer sezonu yine açılacak, bu tüketim canavarları yine yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayacaklardır. umarım bu sefer her şey çok iyi planlanmıştır da, gerçek taraftarların, bu kendini bilmezler tarafından canının sıkılmasına izin vermez yönetim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın