• 50
    nasıl ki galatasaray ve fenerbahçe 15. şampiyonluğu alıp 3. yıldızlarını taktıklarında emzik niyetine beşiktaş'ın ağzına 2 tane şampiyonluk verdiler,

    yıllar sonra galatasaray ve beşiktaş 30. şampiyonluklarını alıp 6. yıldızlarını takarlarsa eğer bu şizofrenlerin şampiyonluk sayısı da bir gecede 28'e çekilir.

    bunun dışında başka türlü bu iş olmaz. zaten bu tantananın da sebebi g.tlerinden beşiktaş'a uydurdukları 2 şampiyonluk yüzünden. 60 yıllık lig tarihinin 62 şampiyonu var. bundan daha ezik bir durum olabilir mi?

    saçma sapan yugoslavya, kızıl yıldız örnekleriyle kendilerini haklı falan görüyorlar. bakın koskoca bundesliga'nın kuruluş tarihi 24 ağustos 1963. bundesliga'dan önce 1903 yılından itibaren düzenli bölgesel ligleri de var. hatta bizimkisi gibi çingene usulü de değil 16 takımlı doğu batı bölgesi ekiplerinin karşılaştığı turnuvalar. hepsinin resmi şampiyonları kupaları var. 1963 yılından önce 1. fc nürnberg'in 9, schalke 04'ün 7 şampiyonluğu var. bu kulüpler gelip de kardeş sar ordan bize 2'şer yıldız falan diyemiyorlar.

    http://www.wikizero.biz/...dpa2kvQnVuZGVzbGlnYQ
    http://www.wikizero.biz/...dGJhbGxfY2hhbXBpb25z

    dahası yok efsanelerimizin aldıkları kupa diye ağlamaları artık başka bir kafa. kimse geçmişte alınan kupalar teneke demiyor zaten. onlar o dönemki turnuvanın hak edilmiş kupası. almanya örneğine geri gelirsek bu adamların bundesliga'dan önceki bölgesel liglerinde oynayan oyuncular ile 2. dünya savaşına rağmen 1 dünya şampiyonluğu *, 1 dünya 3.lükleri * var. sen neyin efsanesinden bahsediyorsun? ulan aldığın 4 takımın katıldığı 2 tane bölgesel kupa. utanmasan şampiyonlar ligi kupasına denk deyip uefa'ya başvuracaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın