• 106
    forvete umut bozok takviyesini yapıp diagne'yi güzel bi paraya okutabilirsek gelen parayla merkez orta sahaya en az iki transfer yapmamız gereken transfer dönermi. badou büyük ihtimalle seneye bizde olmayacak. fernando'nun da misyonunu tamamladığını düşünüyorum. geriye donk ve sözleşmesi uzatılırsa(uzatılacak gibi hissediyorum) selçuk kalıyor. bir defansif bir de box to box orta saha oyuncusu almamız lazım.

    sağ bekte douglas ismi bana çok dogru transfer gibi gelmiyor ama çok umutsuz da değilim. mariano'yla yolların ayrılması lazım. çok iyi teklif gelmezse stoper ikilimizi bozmamız büyük hata olur. marcao ve luyindama birlikte oynadıkça daha da güçlenecek. ama en az bir yedek stoper almak zorundayız ve bu isim yerli olursa güzel olur. donk'un stoperi yedeklediği düşünülürse marcao-luyindama-donk üçlüsü var elimizde stoper için. semih ve ahmet'le yollar ayrılmalı. sadece kupada oynayacak diye bi dünya para döküyoruz bu ikisine. gençler oynasın, bence türkiye kupası'na doyduk artık. seneye avrupa'ya daha fazla ağırlık vereceksek, ki açıklamalar bunu gösteriyor ben seve seve türkiye kupası'ndan vaz geçerim.

    onyekuru'yu bir sezon saha kiralayabilsek iyi olurdu açıkçası. yoklayacağımızı düşünüyorum everton'ı. olmazsa sol kanada transfer yapılacak, ryan babel'e hayır demem ama süratli genç bir sol kanat oyuncusunu da kadromuza katsak fena olmaz. babel gelirse forveti de yedeklemiş olacak ve kostas-babel-umut gibi bir üçlü forvette yeterli olabilir.

    satmadıkça bonservis ödeyemiyoruz ama maaş konusunda elimiz daha rahat sanıyorum. feghouli gibi karakter koyup maç çevirecek bir yıldız daha olsa fena olmaz elimizde. bu tip bir transferde yaş kriterine pek takmam açıkçası. bonservissiz, imza paralı ve yüksek maaşlı maksimum 31-32 yaşında lider özellikli, sahada güven veren yıldız mertebesinde bir transfer beni mutlu eder. şampiyonlar ligi'nde oynarken kadroda böyle hem tecrübeli hem kaliteli isim sayısının çok olması onemli. orta saha transferlerimizden biri olursa bu arkadaş daha da güzel olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın