resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2456
    bugün baskan cikti, faruk süren'in kendisini nasil secimle tehdit ettigini ve edebinden bir sey söylemeden arkasini dönüp gittigini milyonlarin önünde acikca faruk süren'in gözünün icine baka baka söyledi ve faruk süren de gik diyemedi, hatta kurulda hickimse gik diyemedi, iste temiz adam bu kardesim, hickimse gs baskanini secimle tehdit edip, git secim karari aldigini söyle diyemez, eger derse o kisinin hesabi baskadir, zaten az cok kendi damadi icin yol yaptigini akli olan herkes anlar, twitter'da 2-3 de hesap satin aldin mi tamamdir. herkes bunu iyi okusun iyi bilsin.

    kendisini cok akilli sananlar bu sefer de siyasetten medet umacak hale gelmis ve baskana saldirmaya baslamislar.

    acin google'dan bakin mustafa cengiz borclari toparlayip mali tabloyu düzeltmeden önce 1 allahin kulu baskan adayi olmus mu ya da kulüp ile ilgili bir fikir beyan etmis mi?

    ne zaman ki bu yönetim kulübü düzlüge cikaracak hamlelere basladi iste o zaman liseli akbabalar cöreklendi, bakiyorlar takim da kulüp de iyi gidiyor, nasil saldirabiliriz diye düsünüyorlar ya trolleri twittera saliyorlar ya da siyasetten veya mustafa cengiz'in ailesinden colugundan cocugundan medet ariyorlar.

    tüm taraftarlarimiz her platformda bu kulüpte isini iyi yapan her kim olursa olsun destek olsun, bakin isin vermiyorum kisi vermiyorum allah herkese akil fikir vermis oturun bu yönetim ne yapmis ne etmis, bu kulüpte yillardir kim akbabalik yapiyor kim kendi reklamini yapiyor, kim kulübün iplerini eline almak istiyor bi oturun düsünün.

    sirf akbabalarin ortaya cikmasina bakarak bile bu yönetimin basarili oldugu destek verilmesi gerektigi anlasilabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın