• 1
    esasında dursun aydın özbek baskın seçimden galip çıksaydı yönetim süresini doldursun safsatasıyla medyaya röpörtaj pompalayacak tiksinç bir çıkar odağıdır bunlar.

    sonra ne oldu? dursun aydın özbek seçimi kaybetti.
    bu defa mustafa cengiz şampiyonluğu kazanmış ve taraftarın desteğini arkasına almışken yeni bir seçim talep ettiler. gerekçeleri mustafa cengiz'in verdiği sözdü. oysa camianın seçime ihtiyacı yoktu. geleceğe bakmaya ihtiyacı vardı. seçimi galatasaray için değil kendileri için istediler ama olmadı. kazanamadılar. belki de sırf bu seçim için kaybedilen zaman yüzünden forvet transferi yapamadık.
    ve olağan mali genel kurul. kulüp son dönemlerin en başarılı mali tablosuna sahip olunca kimse önemsemedi. herkes alkışlarla geçecek kısa bir genel kurul bekliyordu. ama bu takım elbiseli hırsızlar çok iyi organize olmuşlardı. genel kurulu uzattıkça uzattılar. gecenin 12'sine kadar konuştukça konuştular. plandan haberdar olmayanların yorulup gitmesini beklediler. seçimde yine istedikleri sonucu alamayınca bir de üzerine hile yapıp yeniden oylama yaptırdılar. ne o? yine seçim yapılacak, kendi adamları gelecek ve galatasaray üzerinden para kazanmaya devam edecekler.

    bu asalaklar iktidar ve rant kapıları kendilerinde değilse asla huzur vermezler galatasaray'a. camiada huzursuzluk çıkarmak için her yolu denerler. medyadaki güçlerini kullanırlar. federasyondaki galatasaray düşmanlarıyla birlikte çalışırlar, teknik direktörler ve yönetimlerin arasını açmak, futbolcuları huzursuz etmek için türlü türlü numaralar çevirirler. tek dertleri cepleridir. galatasaray'a ise ne olacağını hiç umursamazlar. gerekirse 3. hatta 5. seçim yapılsın 1 sene içerisinde hiç dert etmezler.

    ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. şimdi hepsi o 3. seçimin yapılmaması için dua ediyor.
    çünkü karşılarında 30 milyon galatasaray taraftarı var ve taraftarın öfkesi hepinizi sel gibi süpürecek güçte. göreceksiniz galatasaray sizin rant kapınız olmayacak artık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın