• 6775
    transferle futbol oynandigini sanip insan dogasinin yasadigi sureclerin futbolda da yasandigini cogunlugunun unuttugu kitle.

    3-4 transfer yapildigi icin hemen "yeni uefa kupamiz" ve "sampiyonlugumuz" hayirli olsun tweetleri, entryleri havada ucusuyordu. bunun boyle kolay olmayacagi da gayet net ortadaydi aslinda. 6 tane siyahi adamin bir tane sarisin kadina dik dik baktigi fotolar paylasilip basaksehire falan satasiliyordu. dereyi gormeden donu cikartma deyimini icat ettik dereyi gormeden pacalari sivamak deyimi yerine.

    bu is oyle transfer yaparak bitseydi, bir kimya ve biraz da sans isi olmasaydi fenerbahce roberto carlos, anelka doneminde, besiktas da guti, delgado, quaresma gibi isimlerin geldigi donemde cosardi.

    bu sene sampiyon olacagimiza istesem de inanamiyorum zira basaksehir sistemini cok guzel isletiyor. baski yok, problem olunca devlet destekleri zaten arkalarinda. futbollari guzel demek istemiyorum ama macina gore, rakibine gore ne yapmalari gerektigini cogu zaman iyi uygulayabilecek bir oyuncu grubuna sahipler. kadrolari da kim ne derse desin inanilmaz oturmus bir ekip.

    bizde ise taraftar baskisi taraftarin destegine oranla daha buyuk. "lan ya kazanamazsak?" stresi var zira hesap verilecek bir taraftar var. maddi durumumuzun gerginligi ortada. ozan ortaya cikmasa bugun 2 transfer eksik yapabilecektik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın