resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3851
    birkaç senaryo var. bilgisi olan dostların hangi senaryonun gerçekleştiğini söylemesini umuyorum.

    1- serdar’a alacağını verdik. o da bize 2.3 milyon euro verdi. sonuç olarak elimize hiç para geçmedi (alacağı 1.8 milyon euro ise 500 bin euro da paramız oldu.) fakat ffp için 2.3 milyon euro artı finansman yarattık.

    2- serdar alacağından vazgeçti. üzerine 2.3 milyon euro verdi. alacağına 1.8 milyon euro dersek 4.1 milyon euro para tasarrufu yarattık, 2.3 milyon euro nakit paramız oldu ve 2.3 milyon euro artıya geçtik ffp için.

    3- serdar yine alacağından vazgeçti fakat fenerbahçe’nin de ffp sıkıntusı olduğundan fenerbahçe bize 2.3 milyon euro’yu serdar üzerinden verdi. böylece fenerbahçe’den para çıkmamış oldu ama biz parayı kazanmış olduk. sonuç yine 2. senaryo gibi oldu.

    kap bildiriminde alacağından vazgeçti demememiz kafa karıştırıcı ama onu da borçsuzluk kağıdı aldığımızdan yapamazdık. bile bile lades olurdu. umuyorum ki 1 numaralı senaryo gerçekleşmemiş olsun. beşiktaş’ın çöp futbolcusunu 3 milyon euro’ya fenerbahçe’ye verdiği yerde bence futbolcumuzu her halukarda değersizleştirdik ama en azından 4.1 milyon euro’luk bir tasarruf iyi olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın