resim
Maicon Pereira Roque
Takım:Vasco da Gama
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.91
Uyruk:Brezilya
  • 1983
    maicon hakkında neden bu kadar büyük bir linç girişimi var, anlamak zor.

    maicon geçen sene geldiğinde meziyetleri belli bir stoperdi. dar alan ve geri çizgide yerleşik savunmalarda çok başarılı olacak bir figür. mesela italya'da 5-3-2 oynayan bir orta sıra takımında oldukça göze batan, ilgi çeken bir performans ortaya koyabilir. buna ek olarak tekniği de hiç fena sayılmaz, attığı frikik golleri de bunu ispatı.

    galatasaray gibi rakibi kendi yarı sahasında hapsetmeye çalışan, yüksek savunma çizgisine sahip takımlarda hızlı oyuncululara karşı mutlaka zorlanacaktı, zorlandı da. çünkü oyun yapısı buna müsait değil.

    her şeye rağmen galatasaray formasını terleten, sahaya çıkıp mücadele eden bir oyuncuya bu şekilde bir yaklaşım bence çok çirkin. umarım tez vakitte bu yanlıştan dönülür.

    transferine gelince, eğer şartlar uygun olursa ve kendi de isterse, bu transfer elbette olabilir. ona göre de gereken takviye yapılır.

    gitmezse ikinci yarıda daha iyi bir performans ortaya koyacağını düşünüyorum. ilk devre tandem sürekli değişti ve bünün zorluğunu yaşadığını da düşünüyorum. şimdi yanındaki oyuncu ve kale birbiriyle kolay anlaşabilen isimler haline geldi. bir kaç maç sonra daha da sert ve oturaklı bir savunma hattımız olacağını ümit ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın