resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 18480
    transferler konusunda kendine güvenen yaşı yetmeyen genç arkadaşlardır.

    sneijderi haklı olarak öven isteyen, ama hocanın sneijder gelmesin diye kırk takla attığını herhalde bilmeyenler de bu genç arkadaşlardır.

    transferi hocaya bırakırsan ne olacağını ikinci döneminde ampul gibi gördük.

    herkesin takımı, taraftarlığı ve aidiyet duygusu ile ilgili kırmızı çizgileri var, semih kaya transferi benim midemin kaldırabileceğinin çok üstünde.

    öyle iyi bir şey oldu mu "hocam işte ya", kötü bir şey oldu mu "ulan bu yönetim yok mu" masallarına inanacak yaşta değiliz.

    şu an üç yaşındaki çocuk bile her şeyin kendisinin talepleri ile yapıldığını bilir. hadi diğer konularda yanılayım, semih'i kiralayalım fikrinin herhalde yönetimimizeki sessiz üyelerden birinden geldiğini düşünmüyorsunuzdur?

    hiç çekinmece yok, gücenmece de olmasın, ben hocaya defalarca yaşayan galatasaray efsanesi yazdım hala da arkasındayım, bu takımı şampiyon yapar mı, yapar o sınıf bir hoca, adla inkar etmem ama ben çomar değilim, hoca da allah değil öyle ne yaparaa doğru falan midem bulandı bugün sözlükten gerçekten.

    sezon başından beri top oynattı mı, beş kuruşluk top oynatmadı, serdar olayını eline yüzüne bulaştırdı, torun torba sahibi adam sırf egosundan yanlış adım attı, üstüne bir de evlatçılık huyu hortladı.

    neymiş ozan'ın gitmesini istememiş de bilmem ne, bana ne , bulduğun çözüm semih mi, bu mudur dünyalardan büyük hayal?

    yönetim seni dinlemiyorsa da çık anlat hoca. ben kendi adıma normalde o gelmiş bu gitmiş pek takmam, sonuçta ben çoğu adı geçen oyuncuyu izlemiyorum bile, izlesem de çoğu aklımda kalmaz doğal olarak.

    ama sinek küçük, mide bulandırır. bazı konuları taraftar olarak ben sindiremiyorum. forvet alınmasa en fazla gomis'i niye sattınız o zaman derim maksimum tepkim bu olur, para yok düşük seviye oyuncu alıp deneyeceğiz desek ona da varım, ama semih'e yokum, sindiremiyorum ya.

    kafayı yiyeceğim ikilemimden ben öyle tepki olarak falan maç izlememezlik yapan biri değilimdir, en fazla totem için izlemem (biraz da sağlık sebebi ile istemeyerek de olsa bazı heyecanlı maçları), şimdi ne yapacağım bilmiyorum.

    zorunda mıydın hocam yani dünyada stopere kim gelse bıçak gibi böler camiayı desen 2-3 oyuncu sayabiliriz, en pisini aldın getirdin başımıza.

    hoca yeni sistemini kuruyor müsaade edelim mesela yaygın bir yorum, hatta bazen ben de samimi olarak bu erdemi gösteren taraftara imrenmiyor değilim, ama soruyorum, aramızda okuduğumda "lan ben ilkokulu bitirmemiş miydim acaba" diye sorgulatan yazarlar var oyunun incelikleri hakkında, semih hangi sisteme uyuyor, hangi sistemin optimum seçeneği, şiir gibi bir kadroda sadece göze batmaması başarı olan bir sene.

    ben galatasaray'ı çok ama çok seviyorum, hepimiz gibi, ama biatçılık, rasyonellikten uzaklaşma falan gördüm mü bu camiada babam olsa tanımam, bizi biz yapan değerlere o değerlerin en önemlilerinden biri bile olsa zarar veren, yazmalı birileri, ben yazmalıyım, kendi vicdanıma borcum bu hocam, bu işler hiç inanmasam da eğer senin kontrolünde değilse de çık anlat bilinsin. ha işte ffp falan denilirse ama benim ona da karnım tok tabi, semih mi dünyanın en uygun maliyetli stoperi?

    neyse sabaha kadar yazsam toparlayamayacağım, alamıyorum hırsımı, nasıl yapıyorsun ya bunu bize?
App Store'dan indirin Google Play'den alın