resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2014
    9 ocak 2019 galatasaray divan kurulu toplantısı'nda oldulça güzel ve doyurucu, gayet eleştirilere güzel cevaplar veren bir konuşma yapmıştır. özellikle dursun özbek için söylediği "keşke o paraları borçlar için kullansaydınız, çünkü o sözle kuruldan onayı aldınız" sözü sanırım tam yerine gitmiştir ki bundan dolayı da kendisine çok daha fazla saldırılacaktır. çünkü başkan ta en başta dursuna rakip olarak arı kovanına çomak sokmuştur.

    kendisine doğduğu yerden dolayı bile saldırılmaya çalışılıyor, söylediği sözlerle falan dalga geçiliyor, bu dereceden basit şekilde bile saldırı var. sosyal medya üzerine gidiyor, liseliler zaten devamlı saldırıyor, taraftar bazı konularda* çok haklı olsa da, çoğu haksız konularda da saldırıyor, gazeteciler saldırıyor, eski yöneticiler saldırıyor, federasyon saldırıyor. kendisine yalancı deniliyor, çoğu yalan olan, sahte suçlamalarla kendisinin bir yalanı daha çıkartıldığı gibi inanılmaz çirkin saldırılar yapılıyor.

    evet transfer de bocaladılar ama kendileri basiretsiz, beceriksiz değiller ve tüm bunları yapanlar, söyleyenler, saldıranlar neden dursun zamanında saldırmadı, bu kadar konuşmadılar. kusura bakmayın ben düşüncemi söyleyeceğim, ben ömrümde bu kadar aşırı tepki gösterilen ve bunu haketmeyen, bu kadar üzerine gidilen, alenen saldırılan bir yönetici görmedim.

    hataları oldu ama bu adam ve yönetim galatasarayın hangi menfaatini pazarlık konusu etti, hangi hakkını sattı. 3 yıl dursuna sabreden taraftar, medya, üyeler, sosyal medya, hatta sözlük yazarları, kendisini en kötü başkan falan ilan etmeye çalışıyor, sabır göstermiyor. daha da bir şey söylemeye gerek yok sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın