resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3356
    affedilmesi gereken futbolcu.

    kimse kusura bakmasın ama galatasaray maddi olarak zor durumda. takımın en önemli hücum silahi 18/19 sezonu başında acaba 30 milyon eu teklif gelir mi diye konuşulurken aynı sezonun devre arasında inatla sol kanatta verimi düşürülerek oynatıldığı için 9 milyon eu gibi bir rakama satılmıştır. yani sezonun ilk devresinde rakip kaleye gidemeyen galatasaray bir de üzerine rodrigues'i kaybetti.

    şimdi sırf kapris uğruna serdar aziz'i kaybetmemeliyiz. futbolcu satışına karşı değilim. ama serdar galatasaray için önemli bir defans oyuncusu. ederini bulmalı. bulmuyorsa adamı kullanmalısın. üstelik de yabancı sınırı kapıdayken. bu adam net şekilde elindeki en iyi ikinci stoper. 3. ise gökay güney mi yoksa maicon mu donk mu tartışılır.

    fatih terim egolarından arınmalı. şapkayı önüne koyup galatasaray'ı düşünmeli. başarılı olabilir ama en ufacık başarısızlığında işi çok zor. demirören medyası koç'un da desteği ile başını yiyecektir. taraftarın malesef başarısızlıği ve hataları kabul edip sabredecek olgunluğu yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın